Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΤΑΞΙ Ημερομηνία 24 Ιανουαρίου 2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ..!

Ενημερώνουμε το κοινό ότι κατά τη διάρκεια της επικείμενης στάσης εργασίας των επαγγελματιών αυτοκινητιστών στις 03
Φεβρουαρίου μεταξύ των ωρών 0630 – 11,00 π.μ., θα κλείσουν κεντρικές αρτηρίες στη Λευκωσία, στη Λεμεσό, στη Λάρνακα, στη Πάφο, στα λιμάνια και αεροδρόμια, συνεπώς προς αποφυγή ταλαιπωρίας μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα του Συνδέσμου για να τους καθοδηγούν και να τους προτείνουν όπου και όταν χρειάζεται εναλλακτικές πιθανές διαδρομές η/και οδηγίες.
Περαιτέρω έχει συγκροτηθεί ειδικά για τη περίσταση ειδική ομάδα ασφάλειας εκτάκτων περιστατικών η οποία θα παρέχει με τη συμβολή και τη βοήθεια των αρχών όποιες διευθετήσεις πιθανόν να χρειάζονται οι ειδικές ομάδες του κοινού, π.χ. ασθενοφόρα, πυροσβεστική η πιθανό έκτακτο συμβάν υγείας .

Πιστεύουμε στη κατανόηση και στήριξη του κοινού στη προσπάθεια μας να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον και για τα δικά μας παιδιά διότι πλέον η πολιτεία η οποία θα πρέπει να μεριμνά για όλους προληπτικά, έχει αποτύχει παντελώς και αποδεικνύει καθημερινά ότι ανέχεται παραπάνω τις φιλοδοξίες των διαδρόμων των υπουργείων.
Ο ισχυρισμός των κυβερνώντων διαχρονικά οι οποίοι μας βομβαρδίζουν συνεχώς με συνθήματα όπως, η πολιτεία κοντά στο πολίτη η Ευρώπη του πολίτη κ.α. έχουν αποτύχει παταγωδώς και το μόνο που δυστυχώς μετρούν είναι ψήφους και πολιτικό κόστος σε αριθμούς ξεχνώντας τους ανθρώπους που αντιπροσωπεύουν τη κοινωνία.
Θα ακολουθήσει ανακοίνωση μεσω των ΜΜΕ με αριθμούς τηλεφώνων για εξυπηρέτηση αναγκών...
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...