Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Απέκλεισαν το λιμάνι της Πάτρας οι ταξιτζήδες


  Tο λιμάνι της Πάτρας απέκλεισαν πριν από λίγο οι οδηγοί ταξί της πόλης.   Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Σωματείου Π. Σκέντζο, ο αποκλεισμός θα διαρκέσει κάποιες ώρες και αύριο θα προχωρήσουν σε άλλης μορφής κινητοποίηση. Η απόφαση για αποκλεισμό ελήφθη σε συνεδρίαση των μελών του κλάδου, σήμερα το πρωί στο Παμπελοποννησιακό στάδιο. Στο λιμάνι αποκλείστηκαν εκατοντάδες τουρίστες και οδηγοί νταλικών καθώς εκείνη την ώρα αγκυροβολούσαν δύο πλοία της γραμμής Πάτρα - Ιταλία.
 
 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
 
  Πριν απο λίγο έγιναν επεισόδια στο λιμάνι της Πάτρας, όταν κάποιοι τουρίστες επιχείρησαν να φύγουν όταν το Λιμενικό άνοιξε μία άλλη πύλη, νότια της βασικής πύλης του νέου λιμένα. Ταξιτζήδες έτρεξαν στο σημείο, και μάλιστα έπεσαν και... ψιλές μεταξύ οδηγών, τουριστών και λιμενικών.    Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν η πύλη έκλεισε.
  Επεισόδιο συνέβη και με τον εικονολήπτη του τηλεοπτικού σταθμού achaia. Μεμονωμένοι ταξιτζήδες του επιτέθηκαν   όταν βιντεσκοπούσε την ένταση. Μάλιστα κάποιος (δεν γνωρίζουμε αν ήταν ταξιτζής) του έριξε νερό στην κάμερα.
 
  ΩΡΑ 15.00: ΕΛΗΞΕ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ
 
Στις 3 μετά το μεσημέρι οι ταξιτζήδες έληξαν τον αποκλεισμό του λιμανιού και ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο.


















Πηγή:  www.dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...