Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

ΦΩΤΟ - Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Πύργου «Ερμής»: Σύσκεψη και απόψεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στο λιμάνι Κατακόλου..!

Το Σωματείο ¨ΕΡΜΗΣ¨ αλλά και σύσσωμος ο κλάδος των αυτοκινητιστών παρακολουθεί τον τελευταίο διάστημα τις εξελίξεις
σχετικά με την ασφάλεια και την υποτιθέμενη ¨ανάπτυξη¨ στο λιμάνι του Κατακόλου.
Σε μία προσπάθεια ενημέρωσης του συνόλου των συναδέλφων σχετικά με τα οξυμένα προβλήματα που υπάρχουν στο λιμάνι, με πρωτοβουλία της διοίκησης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 02/07/2018 σύσκεψη στην αίθουσα της ΠΕΔ.
Κατά τη διάρκεια της εν λόγω σύσκεψης έγινε αναφορά στην ανάγκη διευθέτησης της άγρας πελατών που παρατηρείται στη χερσαία ζώνη του λιμένα, της εφαρμογής της κυκλοφοριακής μελέτης του Masterplan, αλλά και της διαχείρισης πάσης φύσεως παράνομων συμπεριφορών (επαιτείας από ανήλικους ρομά, παράνομη υπαίθρια διαφήμιση κλπ) που παρατηρούνται στον ευρύτερο χώρο της χερσαίας ζώνης Κατακόλου.
Ένα ακόμα μείζον θέμα που ετέθη είναι τα τουριστικά τρένα που εκτελούν τη διαδρομή Κατάκολο- Άγιος Ανδρέας, καθώς το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται φαινόμενα όπως η επιβίβαση νέων επιβατών σε ενδιάμεσες στάσεις, πράγμα το οποίο αντίκειται στην ισχύουσα Νομοθεσία.
Στα προαναφερθέντα ζητήματα που απασχολούν το κλάδο προστέθηκε και το επίκαιρο θέμα της υπογραφής της ΚΥΑ που αφορά την αδειοδότηση και το πλαίσιο λειτουργίας των λεωφορείων ανοιχτού τύπου για τη διαδρομή Κατάκολο- Πύργος.
Ο πρόεδρος του σωματείου ¨ΕΡΜΗΣ¨ κ. Τσαπάρας δήλωσε:
« Τα προβλήματα στο λιμάνι, όπως όλοι γνωρίζετε, είναι πολλά και καθημερινά. Οι αυτοκινητιστές είμαστε πλέον αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε το δίκιο μας με κάθε πρόσφορο μέσο. Δεν θέλουμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με κανέναν. Ο στόχος μας είναι να οργανωθεί το λιμάνι μας, να αισθάνεται ο τουρίστας ασφάλεια και να πάψει η αδικία που μας στερεί το μεροκάματο. Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Η δυσφήμιση που υφίσταται αυτή τη στιγμή το Κατάκολο είναι μεγάλη και ο μοναδικός χαμένος… είναι ο τόπος μας!! »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...