Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Μαθητικά δρομολόγια: Απλήρωτοι οι ταξιτζήδες του Αγρινίου..!

Βρίσκονται σε εξαιρετικά δεινή θέση – Δεν έχουν λάβει ούτε ευρώ εδώ και μήνες
Στο επίκεντρο των αυτοκινητιστών ταξί του Αγρινίου βρίσκεται η μεταφορά των
μαθητών, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε ακόμα στον Ιούλιο. Το διάστημα αυτό, είναι το κρισιμότερο για πολλούς λόγους. 
Οι οδηγοί ταξί μέχρι και σήμερα δεν έχουν λάβει ούτε ένα ευρώ για τα μαθητικά δρομολόγια που πραγματοποίησαν κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2017 – 2018! Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Σωματείου Ραδιοταξί Αγρινίου Κώστα Βλάχο: «σε περίπου 50 οδηγούς ταξί οφείλονται περισσότερα από 300 χιλιάδες ευρώ».
Μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. του Σωματείου Ραδιοταξί με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, αλλά σύμφωνα με τον κ. Βλάχο: «οι μέρες πέρασαν και δεν είδαμε κάτι».\
Μέχρι το τέλος του Ιουλίου θα διεξαχθεί ο νέος διαγωνισμός για τα μαθητικά δρομολόγια που θα είναι τεθεί σε ισχύ από τον Σεπτέμβριο, ενώ ήδη έχουν αναρτηθεί οι διαδρομές που πρέπει να καλυφθούν. Σύμφωνα με τον κ. Βλάχο: «τα νέα δρομολόγια αναμένεται να είναι μειωμένα κατά 20%. Μας ενημέρωσαν πως οι λόγοι της μείωσης σχετίζονται με την μείωση του αριθμού των μαθητών, αλλά και γιατί πλέον στα ταξί, προστέθηκαν περισσότεροι μαθητές. 
Παράλληλα, υπάρχουν και κάποια άλλα δρομολόγια που θα δοθούν σε λεωφορεία. Στο «κομμάτι» αυτό έχουμε ενστάσεις και υπήρξε αντίδραση από την πλευρά μας. Μέσα από την ανάθεση δρομολογίων σε λεωφορεία χάνουν την δουλειά τους 18 με 20 ταξί, την στιγμή που η μεταφορά μαθητών με ταξί είναι πιο συμφέρουσα οικονομικά για την Περιφέρεια και κατ’ επέκταση για το κράτος και πιο ασφαλή».
Κώστας Χονδρός για την εφημερίδα «Συνείδηση»

ΠΗΓΗ: http://sinidisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...