Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ - Πάτρα: Οι κούρσες της ανασφάλειας – Οδηγοί ταξί με μοναδικό όπλο τον ασύρματο..!


Το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών που κυκλοφορούν στις μεγαλουπόλεις και όχι μόνο είναι χαμηλά. Αυτό επιβεβαιώνουν πολίτες και επαγγελματίες αυτοκινητιστές ΤΑΞΙ στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.
Οδηγοί ΤΑΞΙ δηλώνουν έρμαια των διαθέσεων του οποιουδήποτε επιβουλευτεί τις εισπράξεις της ημέρας τους. Αισθάνονται πως κινδυνεύουν και το μόνο τους όπλο είναι ο ασύρματος. Θα προλάβουν όμως;
Κάτοικοι περιοχών εκτός των κέντρων των πόλεων, προχωρούν σε μέτρα αυτοπροστασίας. Γνωρίζουν πως ακόμη κι αν κληθεί η αστυνομία σε ένα περιστατικό, υπάρχει η πιθανότητα λόγω της έλλειψης προσωπικού αυτό να μη γίνει έγκαιρα, με ότι αυτό συνεπάγεται ακόμη και για τη σωματική τους ακεραιότητα.
Ειδικά τις νυχτερινές ώρες τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα. Ακόμη και όσοι δεν γνωρίζουν τι προσωπικό διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ. στις νυχτερινές βάρδιες αντιλαμβάνονται τις ελλείψεις που ενδεχομένως να τους αφήσουν ακάλυπτους αν και όποτε χρειαστούν επέμβαση αστυνομικού. Οι πολίτες δηλώνουν πως πεζές περιπολίες σπάνια βλέπουν και κυρίως στο κέντρο και κατα τη διάρκεια των εργάσιμων ωρών.

Η ανασφάλεια των οδηγών ταξί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...