Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ..!

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε
Αράτου 21, 1ος όροφος, Τ.Κ. 262 21 ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ:2610-274.047 FAX:2610-275.778

E-mail: oebesna1@otenet.gr
Web site: www.oebesna.gr
Αρ. αρχείου Φ018/Β1/1 Πάτρα  11/01/2018
Αρ. πρωτοκ: 15/2018

ΠΡΟΣ:
Σωματεία-μέλη της ΟΕΒΕΣΝΑ
& ΜΜΕ 
========================


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ



ΘΕΜΑ: ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ


Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Νομού Αχαΐας, ΚΑΛΕΙ ΟΛΑ τα σωματεία-μέλη της και ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους επαγγελματίες να αντιδράσουν στην ψήφιση του ΝΕΟΥ Πολυνομοσχεδίου των 900 σελίδων και των 400 άρθρων, που παρεμβαίνει αρνητικά στη λειτουργία του συνδικαλιστικού κινήματος, αυξάνει τις ασφαλιστικές εισφορές και επιφέρει σειρά αρνητικών αλλαγών. 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους αυτοαπασχολούμενους, βιοτέχνες, εμπόρους επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών κλπ, στις κινητοποιήσεις της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου 2018, ημέρα ψήφισης του νέου Πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, και σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κτίριο της Ομοσπονδίας, Αράτου 21, στις 6 το απόγευμα. 
Κατόπιν θα ενωθούμε με όλους τους κοινωνικούς εταίρους που θα έχουν λάβει παρόμοιες αποφάσεις κινητοποιήσεων σε πορεία διαμαρτυρίας, ώστε να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα αντίδρασης.

Συνάδελφοι, πρέπει έστω και την ύστατη στιγμή να διεκδικήσουμε και να διαφυλάξουμε τα επαγγελματικά μας συμφέροντα και τα κοινωνικά δικαιώματα όλων μας, αλλά και την εθνική μας κυριαρχίας. Η παρουσία και συμμετοχή όλων, είναι επιβεβλημένη.


Για το Δ.Σ.
                       Ο                                                     Ο
              ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
               Παναγιώτης ΣΚΕΝΤΖΟΣ           Δημήτρης ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...