Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

ΆΡΘΡΟ Του Θύμιου Λυμπερόπουλου: Συνέδριο αρχών και θέσεων κατά του Καραμανλισμού..!

Στο Συνέδριο «αρχών και θέσεων» - άραγε ποια ανάγκη έχει το κόμμα του Εθνάρχη από άλλες αρχές – παρήλασαν άνθρωπ
οι που μίλησαν για τους προσωπικούς τους στόχους ή για τους στόχους της ομάδας που θέλουν να γίνουν μέρος (ΝΔ) και όχι για τους κοινωνικούς.

Γεννηματά, Θεοδωράκης, Μαρκουλάκης, Ράμφος, και άλλοιάσχετοι με τις ιδρυτικές αρχές και αξίες της ΝΔ,υβριστές του Καραμανλισμού, μίλησαν στο συνέδριο, με περίσσιο θράσος, απαιτώντας έως και εξεταστική για τον Κώστα Καραμανλή,προκειμένου να γίνουν αρεστοί στο νέο νεοδημοκρατικόκαθεστώς. Κοινή τους συνισταμένη, ότι όλοι είναι πολιτικοίκαιροσκόποι, ορφανοί κομμάτων και ψηφοφόρων, θιασώτες της διάλυσης της μικρομεσαίας τάξης.

Εμείς, ως κλάδος αυτοκινητιστών, όταν ξεκινήσαμε τη μάχη απέναντι στη Μνημονιακή λαίλαπα την οποία κορυφώσαμε και συνεχίζουμεκόντρα στα ξένα καρτέλ της UBERκαι ΒΕΑΤ, πρωτίστως αντισταθήκαμε στην ιδεολογική σήψη και δευτερευόντως στην οικονομικήεξαθλίωση των μικρομεσαίων στρωμάτων. Χωρίς ιδεολογία, μπορείς να εφαρμόσεις τα πιο αντικοινωνικά, τα πλέον αντιαναπτυξιακά μέτρα. Στο παιχνίδι αυτό της δήθεν μεταρρύθμισης, συνείσφεραν ομοίως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Το ΠΑΣΟΚ κατέρρευσε εκλογικά. 

Η ΝΔ κρατήθηκε, όχι γιατί ο ΜνημονιακόςΣαμαράς ήταν καλύτερος από τον Μνημονιακό Παπανδρέου, αλλά γιατί η κεντροδεξιά παράταξη ήταν η μόνη που είχε πει την αλήθεια στον Ελληνικό λαό δια στόματος Κώστα Καραμανλή. Είχε ζητήσει πολιτική και εθνική ομοψυχία για τα δύσκολα. Η πράσινη ιδιοτέλεια, δεν άφησε την πατρίδα να προχωρήσει.Όταν ο κόσμος βρέθηκε αβοήθητος στα πράσινα και μπλε Μνημόνια και κοίταξε πίσω του να δει ποιος μπορεί να τον «σώσει», είδε τον Κώστα Καραμανλή που με ήθος και πολιτικές ουσίας, προσπάθησε να κρατήσει την Ελλάδα στα χέρια των Ελλήνων. Αυτή ήταν η δύναμη της κεντροδεξιάς που σήμερα οι καταχραστές επιδιώκουν να αλλοιώσουν.

Διότι, είναι η απόλυτηαλλοίωση για τη ΝΔ, να προστατεύει το σκάνδαλο ΕΛΣΤΑΤ των Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου – Γεωργίου και τον τρόπο που μπήκε η Ελλάδα στα Μνημόνια από το ΠΑΣΟΚ, ως ιερή αγελάδα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ. Είναι θλιβερό σε συνέδριο του κόμματος του Εθνάρχη, να μην κυριαρχούν οι έννοιες του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού όπως δικαιοσύνη στην οικονομία, δικαίωση της εργασίας, καθολική προστασία των αδυνάμων. 

Και επειδή μιλάμε για τη μεταλλαγμένη ΝΔ δεν θα μπω στον πειρασμό να αναλύσω - γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί – γιατί, στη ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη δεν μιλούν για τις offshore… γιατί,ΔΕΝ μιλούν για το χρήμα που φεύγει έξω από τον κόπο και τις δραστηριότητες των Ελλήνων πολιτών! Εκεί ξεκινά η δική μας «γραφικότητα» που αντιδρούμε στις φοροδιαφεύγουσες UBERκαι BEATυποστηριζόμενες από την αντιπολίτευση, που στοχεύουν στην εξαθλίωση των Ελλήνων επαγγελματιών προς όφελος των φορολογικών παραδείσων.

Η ΝΔ γίνεται όμοια του ΠΑΣΟΚ. Φλερτάρει με την πλήρη απαξίωση του κόσμου και ο Κ. Μητσοτάκης μετά την ήτταστις εκλογές του 2019 θα αμφισβητηθεί από τον Βενιζέλο της ΝΔ, τον Άδωνι Γεωργιάδη. Μεγάλες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες που αριθμούν εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας και παραδοσιακά στήριζαν τη ΝΔ, έχουν απομακρυνθεί. Αυτό αποτυπώθηκε πανηγυρικά σε όλες τις εκλογέςσυνδικαλιστικών οργάνων. Από τα ταξί, έως τα επιμελητήρια και τους επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς.

Θα περιμέναμε, το συνέδριο του κόμματος που κάποτε υπηρετήσαμε με ευλάβεια (όταν αυτό υπηρετούσε την κοινωνία), να αναζητούσε τα αίτια της κατάρρευσης. Τοαίτημα για εκλογές – παρά την κρίση - είναι μειοψηφικό. Δεν μπορεί να μην ανησυχούν οι σύνεδροι που ο αρχηγός τους ζητά εκλογές, ζητά εξουσία, χωρίς κυβερνητικό πρόγραμμα, ή κάποια τεκμηριωμένη οικονομικά θέση, εκτός απ’ το αφοπλιστικό: «έχουμε αποδείξει ότι είμαστε καλύτεροι» με μέτρο σύγκρισης τον εαυτό του όταν ήταν υπουργός των απολύσεων. Δεν μπορεί να μην ανησυχούν οι σύνεδροι που ο πρόεδρός τους – δημοσκοπικά -δεν εμφανίζεται καλύτερος ούτε από τον «κανένα»!

Δεν γνωρίζω αν στο συνέδριο της ΝΔ μοιράστηκε το βιβλίο του όψιμου Νεοδημοκράτη και πρώην Μαρξιστή Στέλιου Ράμφου, «η λογική της παράνοιας», θα είχε ενδιαφέρον…
Υ.Γ.
Η ευθύνη των αυτοπροσδιοριζόμενωνΚαραμανλικών είτε λόγω φιλίας, είτε λόγω επιθέτου είναι μεγάλη. Δεν αντέδρασαν, όταν μέσα στο συνέδριό τους, ζητήθηκε η πολιτική δίωξη του Κώστα Καραμανλή. Η σιωπή και η αδιαφορία, είναι συνενοχή.

ΠΗΓΗ: http://www.satataxi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...