Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

ΗΧΗΤΙΚΟ: Εξώδικο της Beat κατά του προέδρου του ΣΑΤΑ - Τι δήλωσαν στον Realfm Δρανδάκης και Λυμπερόπουλος..!

Ο επικεφαλής και εκπρόσωπος της Beat (πρώην Taxibeat) Νίκος Δρανδάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την
εκπομπή του Μάνου Νιφλή, αναφέρθηκε στο εξώδικο που έστειλε η εταιρεία στον Πρόεδρο του ΣΑΤΑ ζητώντας να σταματήσει τη διασπορά ψευδών και ανυπόστατων ισχυρισμών σε βάρος της.

"Εμείς κάναμε μεγάλη προσπάθεια να κλείσει το θέμα με το να σιωπούμε, με το να μην απαντάμε στις προκλήσεις και τις κατηγορίες ότι φοροδιαφεύγουμε, ότι διακινούμε μαύρο χρήμα. Τα ανεχτήκαμε για πάρα πολλούς μήνες, αλλά καταλάβαμε ότι όλη αυτή η ανοχή που δείχναμε εκλήφθηκε ως αδυναμία. 


Για αυτό κυρίως ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ συνεχίζει όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς και τις συκοφαντίες και κρίναμε πλέον ότι θα πρέπει να πάμε στη Δικαιοσύνη" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Δρανδάκης και σημείωσε: "Μιλάμε για προσβλητικούς χαρακτηρισμούς απέναντι στο πρόσωπο μου και στην εταιρεία μας από τον Πρόεδρο του ΣΑΤΑ, ο οποίος επιμένει να λέει ότι είμαστε μία εταιρεία που παρανομεί. Αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό... Από τη στιγμή που επιμένει ο κ. Λυμπερόπουλος θα πρέπει κάπως να το αποδείξει... Θα κληθεί να τα παρουσιάσει στη Δικαιοσύνη, δεν γίνεται διαφορετικά".

Ακούστε το ηχητικό:
Με τη σειρά του ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος μιλώντας στην ίδια ραδιοφωνική εκπομπή δήλωσε μεταξύ άλλων ότι "ένα γίνεται ένα πολυδαίδαλο σύστημα που δεν θέλει τον έλεγχο, κάτι κρύβει... Παρεμβαίνει και χειραγωγεί τον πολίτη" και πρόσθεσε:
"Εφόσον θέλει ο κύριος να κάνει μηνύσεις εμείς είμαστε πανέτοιμοι... Εμείς θέλουμε να εφαρμοστεί ο νόμος".
Ακούστε το ηχητικό:
ΠΗΓΗ: http://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...