Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

"Πόλεμο" δέχεται η εταιρία ραδιοταξί ''Taxiway'' μετά την κατάργηση της κλήσης - Τι απαντάει ο πρόεδρος μέσα από ραδιοφωνική εκπομπή..!

Έντονη κριτική δέχεται η εταιρία ραδιοταξί ''TaxiWay'' μετά από την απόφασή της να κόψει την χρέωση
κλήσης.
Δείτε την σχετική ανακοίνωση:
Μπορεί να αποτελεί μία ριζοσπαστική κίνηση από τη μεριά του ραδιοταξί, ωστόσο ο πόλεμος που δέχεται της τελευταίες μέρες η εταιρεία δεν δικαιολογείται. Πάντα με γνώμονα το κοινό καλό των πελατών αλλά και των μελών μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην κατάργηση της χρέωσης των δύο ευρώ για την κλήση, ενώ για να συνεχίσουμε να προασπιζόμαστε, όπως κάνουμε πάντα, τα δικαιώματα των οδηγών ταξί, ορίσαμε ως ελάχιστη τιμή διαδρομής τα πέντε ευρώ.
Με αυτό τον τρόπο, θελήσαμε να φέρουμε όλο και περισσότερους πελάτες που δεν θα "φοβούνται" να σηκώσουν το τηλέφωνο για να καλέσουν ένα ταξί, για να εξυπηρετήσουμε και το κοινό αλλά να προσφέρουμε περισσότερους πελάτες στα μέλη μας. Σε μια εποχή που είναι δύσκολη για όλες τις επαγγελματικές ομάδες, προσπαθήσαμε να βρούμε μια μέση λύση έτσι ώστε να βοηθηθούν και οι δύο πλευρές.
Ωστόσο, κάποιοι δεν το βλέπουν έτσι και μιλούν για αθέμιτο ανταγωνισμό και προσπαθούν να ακυρώσουν όλα αυτά που μετά από πολύ κόπο και συζητήσεις καταφέραμε να περάσουμε για να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο και την καλύτερη τιμή το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης.
Σήμερα στις 16:30 ο πρόεδρος της TaxiWay 18300 , Θεόδωρος Σταυρίδης θα βρίσκεται στην ραδιοφωνική εκπομπή ''Ο Κόσμος της Μουσικής'' (www.oKosmosTisMousikis.com) με τον Λεοντή Μαχαιρά. Και θα δώσει ένα τέλος σε όσα γράφονται και ακούγονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...