Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

ΣΥΡΟΣ - Αφετηρία ταξί: Σε Σταματίου Πρωίου ή αριστερό τμήμα πλ. Μιαούλη..!

Τη γνωμοδοτική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Σύρου – Ερμούπολης σχετικά με τις δύο προτεινόμενες λύσεις που
τέθηκαν – εν τέλει – επί τάπητος σε σύσκεψη στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου για τον προσδιορισμό της νέας αφετηρίας των ταξί στην πόλη, θα αναμένει – το συντομότερο δυνατόν – ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων προκειμένου να λάβει την οριστική απόφαση για το πολυσυζητημένο θέμα, ενόψει δε της καλοκαιρινής περιόδου.

Στην μονόωρη σύσκεψη που έλαβε χώρα στο γραφείο του, το πρωί της Τετάρτης και συμμετείχαν εκπρόσωποι του Σωματείου Ιδιοκτητών Αγοραίων Οχημάτων Σύρου “Ο Άγιος Χριστόφορος”, εκπρόσωποι της Αστυνομικής και Λιμενικής Αρχής, αλλά επιπλέον και του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης συζητήθηκε εκτενώς το θέμα, με τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη να επισημαίνει βάσει των παρατηρήσεων, των αντιρρήσεων και των προτάσεων, πως η οριστική μεταφορά της αφετηρίας θα αποφασισθεί εντός των επόμενων ημερών και θα προσδιορίζει ως πιάτσα είτε αρχικό τμήμα της οδού Σταματίου Πρωίου (έως οδό Κέας, στενό Αθυμαρίτη), είτε την αντίθετη πλευρά της πλατείας Μιαούλη, από εκείνη που παραμένουν σήμερα τα ταξί.

'Όπως εξήγησε οι δύο γενικές προτάσεις θα συνοδευτούν από συγκεκριμένες ρυθμίσεις για τη διέλευση οχημάτων, δικύκλων καθώς και την ασφαλή μετακίνηση πεζών και μόνιμων κατοίκων, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία της πόλης.

Αξίζει να τονισθεί πως η πλευρά των ιδιοκτητών και οδηγών ταξί απορρίπτοντας τη θέση στην παραλιακή ζώνη στο ύψος της Eurobank, τάχθηκαν υπέρ των δύο προτάσεων, επί των οποίων αναμένουν με τη σειρά τους την επιλογή της μίας για τη λύση στο μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζουν καθημερινά λόγω της παραμονής του στη σημερινή θέση της πλατείας Μιαούλη.

Θα υπάρξει αναλυτικό ρεπορτάζ.

ΠΗΓΗ: http://www.koinignomi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...