Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σύρου για την αφετηρία των ταξί..!

Με ανακοίνωσή τους τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Σύρου τοποθετούνται για το θέμα της αφετηρίας των ταξί στην Ερμούπολη
.

Η θέση του εμπορικού κόσμου

Ενημερωθήκαμε από τα μέσα ενημέρωσης για την συνάντηση με θέμα την αφετηρία των ταξί που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντ/ρχη κου Λεονταρίτη πριν λίγες μέρες.

Βεβαίως οι αγαπητοί συνάδελφοι αυτοκινητιστές πρέπει να έχουν την αφετηρία τους, αλλά τον Εμπορικό Σύλλογο κατόπιν μεγάλης δυσαρέσκειας από τα μέλη του αυτές τις μέρες και οι δύο προτάσεις που διαβάσαμε μας βρίσκουν αντίθετους και θα εξηγήσουμε αμέσως τους λόγους.

Η 1η πρόταση αφορά την οδό Κων/νου Καραμανλή από την καφετέρια ΑΛΦΑ έως τον θερινό κινηματογράφο, δεξιά και αριστερά του δρόμου. Σας γνωρίζουμε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος εξυπηρετεί την οδό Χίου (αγορά), που συνέχεια εφοδιάζουν τα καταστήματα ημιφορτηγά. Όλοι οι επαγγελματίες που εξυπηρετούν ντελίβερι όλη μέρα πηγαίνουν και έρχονται από αυτόν τον δρόμο.
Ο δρόμος αυτός είναι αδιέξοδος. Εξυπηρετούνται οι μόνιμοι κάτοικοι που πηγαίνουν και φεύγουν προς το πάρκινγκ που βρίσκεται στην πολυκατοικία του Γεννάδιου.
Φανταστείτε λοιπόν να είναι δεξιά και αριστερά του δρόμου τα ταξί και να έρχονται μπροστά στον θερινό κινηματογράφο να κάνουν μανούρες  για να είναι έτοιμοι προς αναχώρηση μαζί με όλους τους παραπάνω που προαναφέραμε.
Δηλαδή το απόλυτο χάος.

Η 2η πρόταση αφορά την οδό Στ. Πρωίου  στο μισό μήκος, δηλαδή τα καταστήματα θα έχουν στην πόρτα τους σταθμευμένα ταξί όλη μέρα με αποτέλεσμα να προκύπτει πρόβλημα προσβασιμότητας στην είσοδό τους και θα αφαιρεθεί και η ολιγόλεπτη στάση που ισχύει τώρα.
Ξέρουμε ότι κακοπροαίρετα κάποιοι θα πουν ότι οι καταστηματάρχες  θέλουν τα αυτοκίνητά τους στην πόρτα τους.
ΟΧΙ κύριοι και οι δύο προτεινόμενοι οδοί για αφετηρίες ταξί πρέπει να είναι μόνο στάση με αλάρμ για την προσέλευση των πολιτών, για την τόνωση των εμπορικών καταστημάτων που βρίσκονται στο κέντρο. Κλειστά καταστήματα σημαίνει νεκρή πόλη.
Για την τήρηση της ολιγόλεπτης στάσης με αλάρμ κάνουμε έκκληση προς την αστυνομική αρχή όποτε περνούν και βλέπουν σταθμευμένα αυτοκίνητα να βεβαιώνουν παραβάσεις.

Κατανοούμε απόλυτα το αίτημα των συναδέλφων αυτοκινητιστών για αφετηρία, πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν έχει γίνει σαφές γιατί δεν δέχονται την λύση της παραλιακής οδού δηλαδή από την οδό Κέας έως την καφετέρια του Καραηλία έμπροσθεν της Ευροβανκ, το κώλυμα για την αναστροφή προς το Κέντρο λύθηκε διότι μπορούν να μπαίνουν και να γυρίζουν στον χώρο του λιμανιού πρώην αφετηρία ΚΤΕΛ.

Σημειώνουμε ότι από την αφετηρία που είχαν πριν την ανάπλαση της παραλίας μέχρι την προτεινόμενη απέχει μόλις 50 μ. είναι πολύ κοντά στην αγορά και στο λιμάνι.

Αγαπητοί συνάδελφοι αυτοκινητιστές δεν χρειάζονται αντιπαραθέσεις και οξύτητες. Ο τόπος χρειάζεται ομόνοια, όλοι μαζί να δουλέψουμε για το καλό όλων μας,  να μπορέσουμε να κρατήσουμε εδώ τα παιδιά μας.

Τέλος παρακαλούμε τον αγαπητό Αντιπεριφερειάρχη κο Λεονταρίτη να λάβει σοβαρά τις θέσεις του Εμπορικού Συλλόγου, δεν χρειάζονται ακραίες συμπεριφορές από κανένα

ΠΗΓΗ: http://www.koinignomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...