Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Συνάντηση ΝΔ με τους ιδιοκτήτες ταξί με αφορμή το θέμα της Uber..!

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας
, βουλευτή Σερρών, κ. Κώστα Καραμανλή και του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων (ΠΟΕΙΑΤΑ) με αφορμή τα όσα έχουν ανακύψει το τελευταίο διάστημα για το θέμα της Uber.

«Σήμερα, κάναμε μια πολύ γόνιμη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων (ΠΟΕΙΑΤΑ). Πρέπει, εξαρχής, να ξεκαθαρίσουμε ότι εμείς δεν είμαστε ούτε υπέρ ούτε κατά κάποιων συνδικαλιστών. Τους σεβόμαστε όλους, αλλά στηρίζουμε πάντα το δίκαιο» δήλωσε ο κ. Καραμανλής. 

Παράλληλα τόνισε πως «Το νομικό πλαίσιο για τον χώρο των ταξί, που θεσμοθετήθηκε από την προηγούμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ισχύει αυτήν τη στιγμή, είναι απολύτως σαφές ως προς το τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται. Σύμφωνα με αυτό, η μεταφορά επιβατών με κόμιστρο επιτρέπεται μόνο από Επιβατηγά Δημόσιας Χρήσης αυτοκίνητα (Ταξί και Ειδικής Μίσθωσης), καθώς και από Λεωφορεία Δημόσιας Χρήσης. Οποιαδήποτε μίσθωση Επιβατηγών Ιδιωτικής Χρήσης αυτοκινήτων με οδηγό επιτρέπεται με ελάχιστη σύμβαση έξι ωρών». 

Κλείνοντας την τοποθέτηση του ανέφερε «Το πρόβλημα, επομένως, δεν είναι ο νόμος που ισχύει, αλλά ότι αυτός ο νόμος δεν εφαρμόζεται. Το βέβαιο είναι ότι εμείς, ως Νέα Δημοκρατία, θεσπίσαμε ένα σύγχρονο νομικό πλαίσιο, που καλύπτει ολοκληρωμένα το θέμα – και σ’ αυτό εμμένουμε».

ΠΗΓΗ: www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...