Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Σε δέκα ταξί είχε μπει ο «μανιακός» δολοφόνος – Σε ποια σημεία επικεντρώνονται οι έρευνες..!

Δέκα οδηγοί ταξί υποψιάζονται ότι είχαν επιβιβάσει τον μανιακό δολοφόνο στα οχήματά τους από περιοχές της
Κηφισιάς, ο οποίος τους είχε δώσει ως προορισμό την οδό Χαριλάου Τρικούπη.
Αυτές είναι οι πιο σημαντικές μαρτυρίες αυτοκινητιστών, που έκαναν πιάτσα στην περιοχή και είχαν επιβιβάσει άτομο με τα χαρακτηριστικά του δράστη, τις οποίες ερευνούν εντονότερα οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο»,πρόκειται για τις μαρτυρίες που απομονώθηκαν και αξιολογήθηκαν ως σημαντικότερες από ένα σύνολο 150,μέχρι στιγμής, αναφορών οδηγών ταξί για περιστατικά με «παράξενους» πελάτες, που είχαν επιβιβάσει στα οχήματά τους το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Πλέον, οι αστυνομικοί επικεντρώνουν την προσοχή τους στα σημεία επιβίβασης, αλλά και τη διαδρομή που ακολούθησαν οι ταξιτζήδες σε αυτά τα δρομολόγια.
Στόχος τους να δουν αν υπάρχουν κοινά σημεία επιβίβασης, κάτι που ίσως να σημαίνει ότι σε αυτή την περιοχή διαμένει ο δράστης. Στη συνέχεια, θα αναζητήσουν από κάμερες ασφαλείας, ώστε να εντοπιστεί υλικό στο οποίο θα έχει τυχόν καταγραφεί το πρόσωπο του δράστη ή κάποιο άλλο στοιχείο, το οποίο θα συνδράμει στις έρευνες.
Ο 52χρονος οδηγός ταξί, ήταν μέλος σε εταιρεία ΤΑΞΙ, με το όχημα να έχει εγκατεστημένο σύστημα εντοπισμού θέσης, και μέσα από το πρόγραμμα να υπάρχει η δυνατότητα αποτύπωσης του δρομολογίου που ακολούθησε την μοιραία νύχτα. Ο άτυχος αυτοκινητιστής, όπως αποκάλυψε η τηλεόραση του Αντένα ξεκίνησε από το σπίτι του, στη Νέα Ιωνία, στις 22:19 το βράδυ της Τετάρτης. Μέσω Πεύκης και Αμαρουσίου, βγήκε στη λεωφόρο Κηφισίας. Λίγο πιο πάνω από το ΚΑΤ, έστριψε δεξιά στο Ζηρίνειο, μετά από μία μικρή στάση, στη οδό Λεβίδου. Εκεί θεωρούν οι αστυνομικοί ότι πιθανότατα επιβίβασε τον δράστη. Μετά από 28 λεπτά από την αναχώρησή του από το σπίτι, στις 22:47, σταμάτησε στην οδό Κοκκιναρά, με το στίγμα του GPS να μεγαλώνει. Εκεί σταμάτησε και το… σήμα ζωής του άτυχου οδηγού ταξί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...