Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΦΩΤΟ - Πάτρα: Ο Γ. Μαυραγάνης στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας και την ΟΕΒΕΣΝΑ..!

Τις επαφές με φορείς της περιοχής συνέχισε ο Αχαιός πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγ
άνης.

Συγκεκριμένα, ο Γ. Μαυραγάνης επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλο, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για θέματα της Αυτοδιοίκησης. Εκφράστηκε, κυρίως, η κοινή τους αγωνία για την πορεία του έργου κατασκευής του οδικού άξονα Πατρών – Πύργου, το οποίο έχει μπει σε περιπέτειες εξαιτίας των άστοχων κυβερνητικών χειρισμών.  

Επίσης, ο πρώην Υφυπουργός συναντήθηκε με την διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών του νομού Αχαΐας. Ο φορέας εκπροσωπεί 70 κλαδικά  σωματεία επαγγελματιών, εμπόρων, μικρομεσαίων και αυταπασχολούμενων. Ο Γ. Μαυραγάνης τόνισε ότι η ΟΕΒΕΣΝΑ αποτελεί τον κορμό της εθνικής οικονομίας και τόνισε την ανάγκη να ληφθούν μέτρα προστασίας των μελών της. 

Η θεματολογία της συνάντησης ήταν χωρισμένη σε δύο μέρη. Στο πρώτο έγινε συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματιοβιοτέχνες (φορολογικό, ασφαλιστικό, κόστος τραπεζικών εργασιών, έλλειψη ακατάσχετου λογαριασμού, παραοικονομία κ.ά.) και τα οποία αποτυπώνουν μια εικόνα που θέλει τους μικρομεσαίους να βρίσκονται υπό διωγμό. Στο δεύτερο μέρος συζητήθηκαν τα έργα που εκτελούνται ή σχεδιάζονται να εκτελεστούν στην Αχαϊα (κατασκευή νέων οδικών αξόνων, νέα σιδηροδρομική γραμμή, λιμάνι Πατρών, έλευση φυσικού αερίου, ανάγκη δημιουργίας κρεαταγοράς και τριών στεγασμένων λαϊκών αγορών κ.ά.).

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι: Παναγιώτης Σκέντζος (πρόεδρος), Δημήτρης Νικολακόπουλος (γραμματέας), Νίκος Μπαρδάκης (ταμίας), Γιώργος Μαρτζάκλης (αντιπρόεδρος σωματείου ιδιοκτητών ΤΑΞΙ), Γιώργος Σίδερης, γραμματέας σωματείου ιδιοκτητών ΤΑΞΙ).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...