Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Αγανακτισμένοι οι ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ στη Φαρκαδόνα από τους λαθροταξιτζήδες..!

Ιδιαίτερα καυστικοί και επικριτικοί εμφανίζονται οι ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ της Φαρκαδόνας και των περιχώρων από την
στάση συνταξιούχων συναδέλφων τους να συνεχίσουν παράνομα το επάγγελμα.
Όπως καταγγέλλουν οι εν ενεργεία ταξιτζήδες της Φαρκαδόνας και των γύρω χωριών συνταξιούχοι συνάδελφοί τους, μεταφέρουν με τα ιδιωτικά πλέον αυτοκίνητά τους πελάτες, κατοίκους χωριών, που δεν έχουν μεταφορικό μέσο, λαμβάνοντας κόμιστρο.
Όπως εξηγούν ιδιοκτήτες ΤΑΧΙ, το γεγονός τους έχει μεταφερθεί αλλά σε κάποιους έπεσε και στην αντίληψή τους η μεταφορά πελατών, από συνταξιούχους συναδέλφους τους.
Σχολιάζεται ταυτόχρονα και σε καθημερινή βάση στις πιάτσες, προκαλώντας αγανάκτηση στους εν ενεργεία ιδιοκτήτες καθώς η κίνηση έχει μειωθεί, όταν για τα αυτοκίνητά τους φορολογούνται από την πολιτεία, αλλά καταβάλλουν σημαντικά ποσά για την ασφάλισή τους.
Δεν παραλείπουν να εξηγήσουν ότι οι υπηρεσίες που τους προσφέρονται από τους «λαθροταξιτζήδες» δεν είναι οι καλύτερες και οι ιδανικότερες, με ότι αυτό συνεπάγεται και για την ασφάλειά τους.
Οι ίδιοι προειδοποιούν τους πρώην συναδέλφους τους, ότι αν συνεχιστεί το φαινόμενο θα απευθυνθούν στις αρμόδιες Υπηρεσίες για να επιβληθούν όλα εκείνα που προβλέπει ο νόμος.
«Δεν μπορεί εμείς να πληρώνουμε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές στα ταμεία μας και να ανεχόμαστε από συνταξιούχους συναδέλφους μας, να μεταφέρουν κόσμο, λαμβάνοντας χρήματα. Η κίνηση στα αυτοκίνητα μας έχει μειωθεί αφενός από την κρίση, αφετέρου από τους λαθροεπαγγελματίες», σημείωναν το πρωί της Τρίτης ιδιοκτήτες ΤΑΧΙ στην πιάτσα της Φαρκαδόνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...