Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ - Διαμαρτυρίες από ιδιοκτήτες ταξί και καταστηματάρχες..!

Αιτία η... "εξορία" των επαγγελματιών οδηγών ταξί στο σταθμό των υπεραστικών λεωφορεί
ων

Μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία επικρατεί στους επαγγελματίες, ( ιδιοκτήτες ταξί και καταστηματάρχες), που δραστηριοποιούνται στην οδό Ν. Ζέρβα στη Φιλιππιάδα.

Αιτία είναι η σχεδιαζόμενη ανάπλαση της συγκεκριμένης οδού και η "εξορία" των επαγγελματιών οδηγών ταξί στο σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων.Ακούστηκε επίσης η πρόταση από δημοτικό σύμβουλο σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Ζηρού, ότι με την πρόθεση για τα έργα ανάπλασης συμφωνεί το μεγαλύτερο μέρος των...
επαγγελματιών.


Όμως από το ρεπορτάζ μας, τις πληροφορίες και τα στοιχεία που τέθηκαν στη διάθεσή μας προκύπτει ότι όχι μόνο δε συμφωνούν αλλά αντιθέτως διαφωνούν κάθετα με τις παραπάνω προθέσεις και προτάσεις.Μάλιστα οι υπογραφές που μαζεύτηκαν σε μία ημέρα υπερβαίνουν τις τριάντα, γεγονός που ακυρώνει τα λεχθέντα στο Δημ. Συμβούλιο.Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με πολλά μέλη του Σωματείου ΤΑΞΙ, μας εκφράστηκαν οι ανησυχίες τους και η αγωνία τους για ότι σχεδιάζεται. Μάλιστα φοβούνται και "εμφύλιες συγκρούσεις".(Ας μην γελιόμαστε, οι τρείς θέσεις ΤΑΞΙ που θα παραμείνουν στη Ν. Ζέρβα θα είναι περιζήτητες ).

Δεν γνωρίζουν μάλιστα με ποιά κριτήρια θα επιλεγούν οι τρείς ιδιοκτήτες των ΤΑΞΙ που θα παραμείνουν στη Ν. Ζέρβα με αποτέλεσμα να επικρατήσει χάοςκαι.Πρέπει να κατανοήσουμε ότι οι υπόλοιποι θα εξοστρακιστούν, όχι σε κάποιο Σταθμό ΚΤΕΛ , μεγάλης πόλης με τεράστια και πολύωρη κίνηση ,όπου οι πιάτσες είναι χρυσοφόρες, αλλά σε ένα πρακτορείο υπεραστικών λεωφορείων με 3 έως 4 αφίξεις ή αναχωρήσεις το εικοσιτετράωρο.

Επίσης το Κέντρο Υγείας που βρίσκεται κοντά στην προτεινόμενη νέα θέση στάθμευσης των ΤΑΞΙ, υπολειτουργεί. Πληροφορηθήκαμε ότι μία ημέρα λειτουργεί και την άλλη είναι κλειστό.Το Σωματείο ΤΑΞΙ Φιλιππιάδας απέστειλε την παρακάτω επιστολή στο Δήμαρχο Ζηρού κ. Νίκο Καλαντζή , από την οποία προκύπτει ότι δεν είναι αντίθετοι με μία μορφή ανάπλασης, αλλά με τον ετσιθελικό τρόπο που αυτή πάει να επιβληθεί.

Με θεσμικό παράγοντα του Δήμου Ζηρού που επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά, μας δήλωσε ότι εφ' όσον η επιστολή με το αίτημα συνοδεύεται με παραπάνω από 25 υπογραφές, το θέμα θα τεθεί προς συζήτηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

ΠΗΓΗ: http://epirusgate.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...