Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

H Peugeot με τα ταξί της στις εκλογές του ΣΑΤΑ..!

Η Peugeot ήταν ο αποκλειστικός χορηγός το τριήμερο από 28 έως 30 Μαΐου στις εκλογές του ΣΑΤΑ (Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί
Αττικής) στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ. Πιο συγκεκριμένα, η Peugeot παρέταξε στον εξωτερικό χώρο του τριημέρου τη νέα γκάμα των ταξί, μοντέλα για τα οποία οι αυτοκινητιστές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, τόσο για τα πλεονεκτήματα τους, όσο και για τις δελεαστικές τιμές που τα προσφέρει αυτή την περίοδο η ελληνική αντιπροσωπεία. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο επανεκλεγμένος πρόεδρος του ΣΑΤΑ, κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος. 

Στην Ελλάδα το Peugeot 301 ΤΑΧΙ αποτελεί τη νέα παρουσία που ήδη έχει κερδίζει αρκετούς οδηγούς ταξί. Είναι ένα μικρομεσαίο σεντάν, με μήκος των 4,44 μέτρων. Οι γενναιόδωρες εξωτερικές διαστάσεις κάνουν …πάσα στο εσωτερικό του το οποίο είναι ιδιαίτερα άνετο για πέντε επιβάτες.

Τα 506 λίτρα του χώρου αποσκευών συμπληρώνουν τον κατάλογο με τα… χωροταξικά πλεονεκτήματα του 301 ΤAXI.


Στιβαρό και αξιόπιστο, το νέο Peugeot 301Taxi συγκεντρώνει όλα τα θετικά στοιχεία της τεχνογνωσίας της Peugeot με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας του επαγγελματία οδηγού. Ο νέος κινητήρας πετρελαίου 1.600 κ.εκ. BlueHDi προδιαγραφών Euro 6 αποδίδει 100 ίππους στις 3750 στροφές /λεπτό, κρατώντας παράλληλα την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων σε πολύ χαμηλά επίπεδα (98g/km).


ΠΗΓΗ: http://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...