Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Πιάτσα ταξί: «Γύρω - γύρω όλοι»..!

του Θεοδόση Δανάμπαση
Το γνωστό παιδικό τραγούδι θύμισε η εισήγηση της Δημοτικής Αρχής για την
χωροθέτηση της πιάτσας των ταξί, για όσο χρονικό διάστημα πρόκειται να εφαρμοστούν οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ψήφισε στην προηγούμενη συνεδρίαση του Σώματος.
Στις ήδη υπάρχουσες πιάτσες της πλατείας Μιαούλη (κεντρική), της πλατείας Ηρώων, στου Μαρινόπουλου, και έξω από το Λιμενικό Ταμείο (όταν έρχεται κρουαζιερόπλοιο), για τις οποίες θα κινηθούν οι διαδικασίες νομιμοποίησης (καμία δεν είναι μέχρι τώρα), προστέθηκε τελικά και αυτή στο ύψος της EUROBANK, για να καλύψει τις ανάγκες του κλάδου των ταξί, όταν εφαρμοστούν τα νέα κυκλοφοριακά μέτρα που επιβάλουν το κλείσιμο του Ιστορικού Κέντρου από την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι και το ύψος του Πνευματικού Κέντρου.
Με την απόφαση αυτή, η οποία είναι προσωρινού χαρακτήρα μέχρι να αδειοδοτηθεί η θέση ακριβώς απέναντι από την EUROBANK (την οποία επιθυμούν οι ταξιτζήδες), συμφώνησε τελικά το Σωματείο των ταξί, μη έχοντας άλλη εναλλακτική λύση. Δηλαδή, η πιάτσα στην πλατεία Μιαούλη για το χρονικό διάστημα από 1η Ιουλίου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου θα λειτουργεί όλο το 24ωρο εκτός από το επίμαχο διάστημα 22.00 το βράδυ με 02.00 το πρωί, όπου και θα μεταφέρεται έξω από την EUROBANK.
Η εισήγηση τελικά πέρασε κατά πλειοψηφία αφού μειοψήφησε η αντιπολίτευση, καθώς είχε ήδη ψηφίσει αρνητικά και στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, προαπαιτούμενο των οποίων τελικά ήταν και η χωροθέτηση της πιάτσας των ταξί.
Περισσότερο ρεπορτάζ και παραπολιτικά σχόλια στο ερχόμενο φύλλο του "Λόγου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...