Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

General Motors και Lyft "λανσάρουν" πιλοτικό πρόγραμμα shelf-driving ταξί..!

Η General Motors και η Lyft Inc. αρχίζουν τη δοκιμή νέων shelf-driving ηλεκτρικών ταξί Chevrolet Bolt σε δημόσιους δρόμους εντός
του έτους, μια κίνηση που εκτιμάται ως προσπάθεια των εταιρειών να αμφισβητήσουν τους γίγαντες της Silicon Valley στη μάχη για την αναμόρφωση της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Το πώς ακριβώς θα λειτουργήσει το πιλοτικό πρόγραμμα μένει να εξακριβωθεί, σύμφωνα με στέλεχος της Lyft, αλλά θα περιλαμβάνει πραγματικούς πελάτες. Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα αυτό θα λανσαριστεί λίγους μήνες μετά την επένδυση 500 εκατ. δολ. της GM στη Lyft, της ανταγωνίστριας της Uber Technologies.
Η νέα αυτή προσπάθεια της GM και της Lyft επιχειρεί να ανταγωνιστεί τη Google, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Fiat. Ειδικότερα, η Google ετοιμάζεται να βγάλει στην αγορά περίπου 100 νέα αυτόματα (self driving) μίνι βαν, μέσω της συνεργασίας της με τη Fiat Chrysler Automobiles (FCA).
Αυτή είναι η πρώτη φορά που το Google συνεργάζεται άμεσα με μια αυτοκινητοβιομηχανία για τη δημιουργία self-driving οχημάτων και ειδικότερα των αυτοκινήτων Chrysler Pacifica. Προηγουμένως, η εταιρεία κατασκεύασε δοκιμαστικά self-driving αυτοκίνητα, αγοράζοντας Lexus SUV και μετασκευάζοντάς τα σε αυτόματα αυτοκίνητα δημιουργώντας νέα μοντέλα ουσιαστικά από το μηδέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...