Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Μειωμένη κατά 50% η κίνηση στα ταξί της Ρόδου φέτος..!

Την ανησυχία του όσον αφορά την τουριστική κίνηση εκφράζει ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου μέσω του προέδρου του κ. Μαστόρου Μιχαήλ. Σε ανακοίνωση
που εκδόθηκε αναφέρονται συγκεκριμένα τα εξής:

«Εκτός από τη χαμηλή κίνηση που παρατηρείται φέτος και αγγίζει το 50% μέχρι στιγής σε σύγκριση με την περυσινή ίδια χρονική περίοδο, εμείς έχουμε και άλλα προβλήματα.

Κατ’ αρχήν έχουμε πάψει πλέον να είμαστε ανταγωνιστικοί λόγω των αυξήσεων του ΦΠΑ. Μην ξεχνάμε ότι από 9% φθάσαμε μέσα σε έναν χρόνο το 23% και σε μερικές ημέρες το 24%.
Με τις επιβαρύνσεις που επιβλήθηκαν σε φορολογία, λειτουργικά κόστη, κόστος τουριστικού προϊόντος για την επιχείρηση και τον πελάτη, πολύ φοβούμεθα ότι θα έχουμε δύσκολη σεζόν.

Μέσα σε όλα αυτά που αντιμετωπίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό, εμείς ως κλάδος έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την παρασυγκοινωνία. Με τα τελευταία νομοσχέδια που δίνουν την δυνατότητα σε τουριστικά γραφεία και γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων μετά οδηγού τη μεταφορά πελατών, αλλά με αυστηρά κριτήρια, γίνεται συστηματική υποκλοπή έργου λόγω έλλειψης ελεγκτικών μηχανισμών.

Ζητάμε την ενεργοποίηση των ελεγκτικών μηχανισμών σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να διαφυλάξουμε το επάγγελμα και τις οικογένειές μας. Έχουμε βέβαια πάρει δεσμεύσεις από τους αρμόδιους φορείς και ελπίζουμε ότι θα υλοποιηθούν.

Σε διαφορετική περίπτωση εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, πολύ φοβάμαι ότι θα πάρουν οι συνάδελφοι την κατάσταση στα χέρια τους, με ό,τι επακόλουθα σημαίνει αυτό!..

Εκ της Διοικήσεως
Ο πρόεδρος: Μαστόρου Μιχαήλ
Ο γενικός γραμματέας: Διακοσταμάτης Εμμανουήλ».



ΠΗΓΗ : http://www.rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...