Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος για πέμπτη συνεχόμενη φορά μεγάλος νικητής των εκλογών του ΣΑΤΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα 31/05/2016 ..!

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ
Ολοκληρώθηκαν χθες οι αρχαιρεσίες του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής για την εκλογή της νέας διοίκησης. Η
ανεξάρτητη παράταξη του Θύμιου Λυμπερόπουλου ήταν η μεγάλη νικήτρια των εκλογών αφού απέσπασε 12 έδρες (από τις 21) και ποσοστό μεγαλύτερο από το 50%. Αυτή ήταν η Πέμπτη συνεχόμενη νίκη του Θύμιου Λυμπερόπουλου. 
Πέντε έδρες κατέλαβε η «Ενωτική Προοδευτική Συνεργασία» (παράταξη που πρόσκειται στο Κ.Κ.Ε), δύο έδρες η «Ενιαία Κίνηση Ταξί», μία έδρα η παράταξη «Ενιαίο Ενωτικό» και μία ο ΛΑΣΙΤΑ (παράταξη της Χρυσής Αυγής).
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Θύμιος Λυμπερόπουλος δήλωσε:
«Αυτή είναι μια καθαρή νίκη του ανεξάρτητου συνδικαλισμού. Δεν στραγγαλιστήκαμε από κομματικά πρότυπα και δεν κοροϊδέψαμε ποτέ κανέναν. Υπηρετούμε μόνο το επάγγελμα του ταξιτζή και αγωνιζόμαστε μαζί με όλη την ελληνική κοινωνία για δικαιοσύνη στην οικονομία και δικαίωση της εργασίας μας. Θεωρούμε ότι η οικονομία πρέπει να υπηρετεί τον άνθρωπο και όχι το αντίθετο. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και αυτή υπερψηφίστηκε από την συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων μου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...