Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Πρίντεζης Βεντούρης (Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011)

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ
• Μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ταξί
• Πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ταξί
• Ιδρυτικό μέλος του Ράδιο ταξί Σύρου 

 

ΣΥΡΟΣ 13/12/11
ΜΕΓΑ ΑΤΟΠΗΜΑ
Με ιδιαίτερη έκπληξη διάβασα χθες Δευτέρα 12/11 στο site της ΠΟΕΙΑΤΑ, την επιστολή για τις μεταφορές μαθητών, που απευθύνεται σε ένα ανύπαρκτο πλέον Υφυπουργό (εννοώ τον κ. Ντόλιο).

Μια κίνηση επιεικώς απαράδεκτη, για το κύρος μιας Ομοσπονδίας και ιδιαίτερα της δικής μας, που εκπροσωπεί 40.000 επαγγελματίες και στο πρόσφατο παρελθόν έδειξε δείγματα γραφής, στην αλληλογραφία της με τα συναρμόδια Υπουργεία. 
 
Το ύφος και το περιεχόμενο της επιστολής επίσης φτωχό. Κατακρεουργήθηκε η 4-σελιδη εισήγηση (δημοσιεύτηκε ολόκληρη σε blog για τα Ταξί) του συνάδελφου Κέφη Φώτη (και αποτυπώθηκε ανεπαρκώς σε 14 γραμμές), εισήγηση η οποία τεκμηριώνει την πραγματική κατάσταση που θα περιέλθει από το 2012 η μεταφορά μαθητών από ΕΔΧ.

Αν λοιπόν οι σοφοί μας εκπρόσωποι, με ένα έγγραφο ατεκμηρίωτο προσπαθούν να πείσουν τα Υπουργεία, αποκρύπτοντας την ουσία του προβλήματος, πως περιμένουμε να πεισθεί ο κάθε Υπουργός; Μήπως με την μέθοδο που ακολουθούν οι λαοπλάνοι; 
 
Η ανάγκη εξειδικευμένων παρεμβάσεων στην πολιτική ηγεσία αυτού του τόπου είναι επιβεβλημένη. Η αξιοκρατική εκπροσώπηση αυτού του κλάδου επίσης
Δείτε την επιστολή της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α. 

Πηγή: taxi-neapnoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...