Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

«Καμαρώστε τους» Παπαδήμο ως τη λήξη της τετραετίας προτείνει ο Κ. Στεφανόπουλος (Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011)

Καλός είναι και ο διορισμένος Πρωθυπουργός. Αυτό δήλωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ξεπληρώνοντας μάλλον το γραμμάτιο που χρώσταγε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. που τον έκανε Πρόεδρο.

Παπαδήμο ως τη λήξη της τετραετίας προτείνει ο Κ. Στεφανόπουλος«Η χώρα δε χρειάζεται εκλογές, αλλά μια κυβέρνηση με ικανότητες που θα εργασθεί να τη βγάλει από τους κινδύνους τους οποίους διατρέχει», σημειώνει ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος, σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην «Καθημερινή».
  
Ο κ. Παπαδήμος διαθέτει τα προσόντα, το κύρος και τις γνωριμίες στο εξωτερικό για να επιτύχει τον στόχο αυτό, αναφέρει ο κ. Στεφανόπουλος και προσθέτει: «Συνεπώς τα κόμματα οφείλουν να παύσουν να ζητούν εκλογές και να αναγνωρίσουν τον συγκεκριμένο χρόνο, μέχρι της συμπληρώσεως της τετραετίας από τις προηγούμενες εκλογές, κατά τον οποίον ο κ. Παπαδήμος θα εργασθεί υπέρ του συμφέροντος της χώρας ώστε να μη μας εξαναγκάσουν σε αποχώρηση από την ευρωζώνη ή σε άλλες καταστρεπτικές εξελίξεις».

Ζητά τροποποίηση της αρχικής συμφωνίας
«Οφείλουν τα κόμματα», συμπληρώνει ο πρώην Πρόεδρος, «κατά τροποποίηση της αρχικής συμφωνίας τους, να δώσουν χρόνο επαρκή σε αυτόν» και βεβαίως ακέραιο το δικαίωμα κατά το Σύνταγμα να διορίζει και να παύει τους υπουργούς.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...