Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Επειδή δεν μπορεί με τόσα που μας συμβαίνουν να μην αντιδρούμε, μάλλον μας ψεκάζουν - (Δείτε το video) Χημικοί αεροψεκασμοί στην Αθήνα (Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011)

Αθήνα 14-4-2011

Γύρω στις 15.00 ξεκινούν οι χημικοί αεροψεκασμοί στον ουρανό της Αθήνας. Μετρήσαμε περισσότερα από 20 αεροπλάνα που ψέκασαν την Αθήνα από αέρος μέσα σε 4 περίπου ώρες !
        Ο αρχικά καταγάλανος ουρανός με τα εμφανή άσπρα συννεφάκια μετατράπηκε σε έναν ομιχλώδη ουρανό γεμάτο με χημικά !

Μας ψεκάζουν περισσότερο από 20 χρόνια
Ψεκασμοί συμβαίνουν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας για περισσότερα από 20 χρόνια. Κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτό το θέμα. Γεγονός όμως είναι πως από τη στιγμή που ψεκάζουν με χημικά, αυτά είναι επιβλαβή και καταστροφικά για την υγεία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος. Κάποιοι άλλοι, οπαδοί της συνωμοσίας, ομιλούν για προσπάθεια χειραγώγησης του κλίματος.
        Δεν υπάρχει κράτος, δεν υπάρχει δικαιοσύνη, δεν υπάρχει επιστημονική κοινότητα, δεν υπάρχουν οι εμπλεκόμενοι στους αεροψεκασμούς να μιλήσουν για αυτή την ύπουλη εκ του αέρος επίθεση στους  ανθρώπους και στο περιβάλλον; Γιατί όλοι αυτοί εδώ και δεκαετίες κρύβουν και αποσιωπούν το γεγονός των χημικών αεροψεκασμών και των επιπτώσεών τους;

Καλώ
όσους από τους πολιτικούς έχουν ακόμα ηθική και είναι άνθρωποι,
όσους από τους δικηγόρους, δικαστές και εισαγγελείς έχουν μείνει αλώβητοι από την σήψη που υπάρχει στο σώμα,
όσους από τους επιστήμονες έχουν ηθική και γνώση στο θέμα αυτό,
όσους από τους εμπλεκόμενους στους αεροψεκασμούς
να φανερώσουν την αλήθεια στον ελληνικό λαό και να στείλουν στη φυλακή όλους τους υπαίτιους και δολοφόνους των ανθρώπων και τους περιβάλλοντος.
Ποιοι κρύβονται πίσω από τους χημικούς αεροψεκασμούς, για ποιό λόγο τους κάνουν, τι σκοπό έχουν, ποιες είναι οι αρνητικές επιδράσεις των χημικών αεροψεκασμών στο περιβάλλον και στην υγεία του ανθρώπου;

Κατηγωρώ
όλα τα κόμματα και ιδίως αυτά της ψεύτο αριστεράς και της ψεύτοπροόδου και ιδίως των ψευτο-οικολογικών κομμάτων
για προσπάθεια απόκρυψης – συγκάλυψης της πραγματικότητας,
για προκλητική αδιαφορία ή ανοχή στην επίθεση που συμβαίνει εδώ και δεκαετίες στην υγεία των ανθρώπων και στο περιβάλλον
για μη τήρηση του όσκου τους και των όρων του συντάγματος που ίσως να φτάνει και στα όρια της εσχάτης προδοσίας  εναντίων της Ελλάδας και των Ελλήνων.
Κατεβάστε και δείτε τα βίντεο
aeropskasmoidimitris1.jpg
aeropskasmoidimitris1.jpgΔείτε τις εικόνες. (κάντε κλικ για να δείτε τις μεγάλες φωτογραφίες)

Χημικοί αεροψεκασμοί στην Αθήνα




Χημικοί αεροψεκασμοί στην Αθήνα








Πηγή: http://ellania.pblogs.gr 
           www.greek-politics.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...