Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Ο καυγάς για ένα ταξί είχε άσχημη κατάληξη..!

Απρόσμενη τροπή πήρε ο άγριος καυγάς μιας γυναίκας με έναν άνδρα με αφορμή ένα ταξί, στο Πέισλι της Γλασκόβη
ς.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 21ης Οκτωβρίου του 2017 ο Άλαν Μπρόγκαν περίμενε στη σειρά του σε μια πιάτσα ταξί. Όταν έφτασε η σειρά του είδε ξαφνικά την Λίντα ΜακΚίλοπ να μπαίνει μπροστά του και να επιχειρεί να του πάρει στο ταξί. Ξέσπασε καυγάς ανάμεσά τους και όταν τα πνεύματα οξύνθηκαν η κατάσταση ξέφυγε.

Η 41χρονη μητέρα τριών παιδιών, που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, όρμηξε στον άνδρα και του δάγκωσε το δεξί του αυτί αφαιρώντας μέρος του, το οποίο έφτυσε στη συνέχεια στο δρόμο!
Η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο 35χρονος για επανασύνδεση του τμήματος δεν πέτυχε και έτσι ζει με μόνιμη παραμόρφωση.

Η υπόθεση εκδικάζεται αυτές τις ημέρες και η 41χρονη γυναίκα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης.
Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, η ΜακΚίλοπ ήταν τόσο μεθυσμένη τη βραδιά του περιστατικού που τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε αρχικά πως κάποιος της έκοψε το αυτί!

Η δικηγόρος υπεράσπισης της 41χρονης, Έιμι Σπένσερ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη και δεν μπορεί να πιστέψει πως έκανε κάτι τέτοιο. Όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο είπε πως είχε δαγκώσει το αυτί ενός άνδρα».
Πριν την ακροαματική διαδικασία ο σερίφης Σιθ Άϊρλαντ είχε προετοιμάσει την κατηγορούμενη για τη σοβαρότητα της κατάστασης: «Έχετε παραδεχθεί την ενοχή σας για ένα πολύ σοβαρό αδίκημα σε βάρος του άτυχου κυρίου Μπόργκαν. Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά στο δικαστήριο συμπεριλαμβανομένης και της ποινής φυλάκισης».

Η ΜακΚίλοπ θα μάθει την απόφαση τον επόμενο μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...