Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Ιταλία: Κάνουν πίσω οι οδηγοί ταξί μετά τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης..!

Να λύσουν την απεργία που ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη, διαμαρτυρόμενοι για τη θέση της κυβέρνησης στο θέμα των
ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων με οδηγό και συγκεκριμένα με την διαδικτυακή εφαρμογή Uber, αποφάσισαν οι οδηγοί ταξί στην Ιταλία, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Συγκοινωνιών, Γκρατσιάνο Ντελρίο.

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ιταλική κυβέρνηση δεσμεύθηκε να ξεκινήσει αμέσως κοινωνικό διάλογο με στόχο μια συνολική ρύθμιση που θα περιλαμβάνει και τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα με οδηγό, στο οποίο βασίζεται η εφαρμογή Uber και την οποία οι ιταλοί ταξιτζήδες κατηγορούν για αθέμιτο ανταγωνισμό και φοροδιαφυγή. Τα αποτελέσματα του κοινωνικού αυτού διαλόγου, που θα αρχίσει σήμερα, Τετάρτη, θα ανακοινωθούν σε διάστημα ενός μήνα.

italy1
Η συμφωνία προέκυψε μετά από μια ημέρα που χαρακτηρίστηκε από υψηλή ένταση και κατά την οποία έγιναν τέσσερις προσαγωγές διαδηλωτών και τραυματίσθηκαν ισάριθμοι αστυνομικοί. Στις πορείες των οδηγών ταξί κατάφεραν να παρεισφρήσουν και βίαια στοιχεία της ακροδεξιάς, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι ιδιαίτερα τεταμένη.
italy2
Τα εικοσιένα συνδικάτα των ιταλών οδηγών ταξί συμφώνησαν με την πρόταση της κυβέρνησης και σήμερα θα παρουσιάσουν τη συμφωνία στα εγγεγραμμένα μέλη τους.

ΠΗΓΗ: http://www.cnn.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...