Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Κομοτηνή: Κινηματογραφική απάτη με... ταξί..!

Απάτη βγαλμένη από σενάριο ταινίας κατάφεραν να στήνουν δύο άγνωστοι δράστες σε Ξάνθη και Κομοτηνή. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των
αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο αγνωστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι το μεσημέρι της Δευτέρας κατάφεραν να εξαπατήσουν έναν 32χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Κομοτηνή.

Οι δράστες κινήθηκαν μεθοδικά και οργανωμένα εξαπατώντας τόσο τον πρατηριούχο από την Κομοτηνή όσο και έναν οδηγό ταξί. Αρχικά μια γυναίκα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 32χρονο και ισχυριζόμενη ότι είναι συνάδελφος, του είπε πως χρειάζεται άμεσα οικονομική βοήθεια για την κηδεία συγγενικού τους προσώπου.

Μάλιστα η ίδια με το κόλπο της ψεύτικης κηδείας κατάφερε να πείσει τον άτυχο πρατηριούχο να παραδώσει το χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ, σε ένα άτομο που θα πήγαινε στο πρατήριό του. Η γυναίκα επικοινώνησε επίσης με έναν 49χρονο, οδηγό ταξί, από τον οποίο ζήτησε, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος, να πάει στο πρατήριο του 32χρονου, να παραλάβει τα χρήματα και να τα παραδώσει στον συνεργό της.

Στη συνέχεια, ο 49χρονος, ενεργώντας σύμφωνα με τις τηλεφωνικές υποδείξεις της γυναίκας, πήγε στο πρατήριο του 32χρονου και παρέλαβε τα χρήματα, ενώ ακολούθως κατευθύνθηκε στην πόλη της Ξάνθης, όπου τα παρέδωσε στον συνεργό της. Την προανάκριση και τις έρευνες κάνει το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

ΠΗΓΗ: http://www.newsit.gr/

1 σχόλιο:

Γράψε την άποψή σου...