Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Δράμα: Άγνωστη γυναίκα εξαπατούσε πρατηριούχους καυσίμων χρησιμοποιώντας ταξί..!

Τους τηλεφωνούσε, συστηνόταν ως συνάδελφος και ζητούσε δανεικά και... αγύριστα για δήθεν κηδεία συγγενικού της προσώπου

Η σύλληψη του... «εισπράκτορα» που χρησιμοποιούσε μια άγνωστη μέχρι στιγμής απατεώνισσα για να εξαπατά πρατηριούχους υγρών καυσίμων στη Δράμα, ίσως την οδηγήσει στα χέρια των αστυνομικών της τοπικής Ασφάλειας που ερευνούν αν κρύβεται πίσω και από άλλα παρόμοια περιστατικά.

Η άγνωστη τηλεφώνησε σε έναν 56χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Δράμα, συστήθηκε ως συνάδελφός του και του ζήτησε δανεικά 500 ευρώ με το πρόσχημα ότι ήθελε να κάνει την κηδεία συγγενικού της προσώπου, αλλά δεν είχε χρήματα! Του είπε, μάλιστα, ότι θα έστελνε κάποιον να τα παραλάβει. Η ίδια γυναίκα επικοινώνησε με έναν 57χρονο οδηγό ταξί και τον μίσθωσε για να πάρει τα χρήματα από το πρατήριο του 56χρονου και να τα στείλει με ταχυδρομική επιταγή στον 61χρονο συνεργό της στην Αθήνα!

Ο πρατηριούχος κατήγγειλε την απάτη στην Ασφάλεια Δράμας και αμέσως ενημερώθηκε το αντίστοιχο τμήμα Πατησίων, άνδρες του οποίου συνέλαβαν τον 61χρονο στο ταχυδρομείο όπου πήγε να παραλάβει τα χρήματα. Στην πορεία της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι με την ίδια μέθοδο η άγνωστη προσπάθησε να εξαπατήσει το ίδιο πρωί και έναν 42χρονο πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Δράμα! Όμως, εκείνος κατάλαβε την κομπίνα και δεν έδωσε τα χρήματα που του ζήτησε.

Ο 61χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας που του άσκησε δίωξη για απάτη, με την ίδια κατηγορία να βαρύνει και την συνεργό του, τα στοιχεία ταυτότητας της οποίας αναζητούνται.


ΠΗΓΗ: http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...