Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε - ΘΕΜΑ: Απόφαση Δ.Σ. Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α. για 24 απεργία(κλείσιμο καταστημάτων –επιχειρήσεων) στις 12 Νοέμβρη..!

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε

Αράτου 21, 1ος όροφος, Τ.Κ. 262 21 ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ:2610-274.047 FAX:2610-275.778
E-mail: oebesna1@otenet.gr


Αρ. αρχείου Φ018/Β1/16  Πάτρα 03/11/2015
Αρ. πρωτοκ:  319/ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 

ΘΕΜΑ: Απόφαση Δ.Σ. Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α. για 24 απεργία(κλείσιμο καταστημάτων –επιχειρήσεων)  στις 12 Νοέμβρη
        
     
          Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΝΑ κατά την τελευταία συνεδρίασή του στις 29/10 συζήτησε εκτενώς το θέμα της συμμετοχής στην πανελλαδική-πανκλαδική κινητοποίηση της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου και αποφάσισε τα παρακάτω:
          
Θα συμμετέχει δυναμικά και συμπορεύεται με άλλους φορείς, συλλόγους και  σωματεία στην πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση που έχει εξαγγελθεί για την   Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015, με   24ωρη απεργία- κλείσιμο των  επιχειρήσεων και καταστημάτων  αλλά μαζική συμμετοχή στις  τοπικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.
             
Η απεργιακή κινητοποίηση γίνεται ενάντια  στις πολιτικές της ύφεσης και των νέων μέτρων του 3ου μνημονίου, που έρχονται να προσθέσουν ακόμη περισσότερα βάρη στους επαγγελματίες του κλάδου μας, στις μικρές επιχειρήσεις και  εν γένει στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού.  Είναι διαμαρτυρία  απέναντι στην εξοντωτική πολιτική της κυβέρνησης, που συρρικνώνει κι άλλο το εισόδημα, τις συντάξεις, κατεδαφίζει δικαιώματα και τελικά θα επιφέρει  ακόμη μεγαλύτερη ύφεση,  κλείσιμο επιχειρήσεων, απολύσεις, ανεργία και φτωχοποίηση .

      ΚΑΛΟΥΜΕ
          
Όλα τα Σωματεία μέλη μας και τους συναδέλφους επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους, αυτοκινητιστές να  κλείσουν τις επιχειρήσεις τους όλο το 24ωρο την ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ και να συμμετέχουν μαζικά  και δυναμικά στις τοπικές  συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν εκείνη τη μέρα.
          
 θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωσή μας, για τις λεπτομέρειες οργάνωσης της απεργιακής κινητοποίησης, όταν θα έχουμε στη διάθεσή μας και έντυπο υλικό (αφίσες) από την ΓΣΕΒΕΕ .


Για το Δ.Σ.
                       Ο                                                                      Ο
              ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   
  
     Παναγιώτης ΣΚΕΝΤΖΟΣ                            Δημήτρης  ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...