Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Τι κατέθεσε ο ταξιτζής που είδε τον Μαζιώτη να μπαίνει στο ταξί του τη στιγμή της καταδίωξης..!

Στην Αντιτρομοκρατική υπηρεσία οδηγήθηκε και ανακρίθηκε ο οδηγός του ταξί με το οποίο προσπάθησε να διαφύγει ο Νίκος Μαζιώτης λίγο πριν συλληφθεί από άνδρες της ομάδας
ΔΙΑΣ.
Εκείνο που εξετάζουν οι Αρχές είναι το αν ο οδηγός έφυγε από το σημείο επειδή φοβήθηκε ή υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ των δύο ανδρών.
Ο Νίκος Μαζιώτης, μόλις ξεκίνησε η καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας, προσπάθησε να διαφύγει μπαίνοντας σε ένα ταξί με το οποίο διένυσε περίπου 20 μέτρα προτού τον κλείσουν άνδρες της ΔΙ.ΑΣ., ωστόσο, το όχημα έφυγε αμέσως από το σημείο της συμπλοκής.

Η ΕΛ.ΑΣ. από τον αριθμό πινακίδας του ταξί ήρθε σε επαφή με το κέντρο των ραδιοταξί και πληροφορήθηκε ότι το όχημα κινούνταν στην περιοχή του Περιστερίου. Εκεί βρήκαν τον ταξιτζή και τον προσήγαγαν στη ΓΑΔΑ όπου και ανακρίθηκε.

Κατά την εξέτασή του από την Αντιτρομοκρατική ο οδηγός του ταξί ισχυρίστηκε ότι περνούσε τυχαία από το σημείο, είδε την κινητοποιήση και άκουσε τους πυροβολισμούς. Ξαφνικά είδε έναν άντρα να ανοίγει την πόρτα του ταξί και να προσπαθεί να μπει μέσα. Ο νεαρός οδηγός όπως ανέφερε ο ίδιος το μόνο που μπόρεσε να κάνει ήταν να πατήσει το γκάζι και να απομακρυνθεί γρήγορα από την περιοχή φοβούμενος μήπως τραυματιστεί.

Οι αστυνομικοί που εξέτασαν τον οδηγό ταξί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό κι έτσι τελικά αφέθηκε ελέυθερος.
Φωτογραφία intimenews


ΠΗΓΗ: 
http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...