Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΕΜΠΟΡΙΚΩΝΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε - Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η - Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ..!

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
Ν. ΑΧΑΪΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε Αράτου 21, 1ος όροφος, 
Τ.Κ. 262 21 ΠΑΤΡΑ ΤΗΛ:2610-274.047 FAX:2610-275.778Web: www.oebesna.grE-mail: oebesna1@otenet.gr
Αρ. Αρχείου: ΦΣ 001α/Β΄/5 Πάτρα 13/06/2018
Αρ. Πρωτοκ.: 288/2018

ΠΡΟΣ

Τα Σωματεία μέλη μας ΜΜΕ   

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η   -   Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ τη συμμετοχή τηςΟμοσπονδίας μας στις κινητοποιήσεις  που έχουν ανακοινωθεί  από το Δήμο Πατρέων ΚΑΤΑ τηςΑνεργίας με σύνθημα: «ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ».  

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η συμμετοχή μας στις πορείες στις γειτονιές που οργανώνει οΔήμος  Πατρέων  την  Παρασκευή 15/6/2018, και ώρα 7μμ.  Αυτή  του  Νοτίου Διαμερίσματος  θαξεκινήσει από το τις Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρα και η άλλη του Αρκτικού Διαμερίσματος θαέχει αφετηρία  το Γήπεδο της Παναχαϊκής.  Και οι δύο θα τερματίσουν στην Πλατεία Γεωργίου στις9μμ.   

Επίσης αποφασίστηκε να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του Δήμου στη συγκέντρωση  στοΝότιο Πάρκο την Κυριακή 17/06/2018 και ώρα 8:30 το απόγευμα, όπου θα μιλήσει ο Δήμαρχος καιθα ακολουθήσει συναυλία .Καλούμε   τις   Διοικήσεις   των   Σωματείων   μας   να   ενημερώσουν   ΑΜΕΣΑ   τα   διοικητικά   τουςσυμβούλια   και   ΟΛΑ   τα   μέλη   τους,  ώστε   να   υπάρξει   μαζική   συμμετοχή   στις   2   παραπάνωκινητοποιήσεις, με σκοπό τη διεκδίκηση και την υλοποίηση μέτρων κατά της ανεργίας.

Για την ΟΕΒΕΣΝΑ

             Ο Πρόεδρος                                     Ο Γεν. Γραμματέας
        Παναγιώτης Σκέντζος                     Δημήτρης Νικολακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...