Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΕΜΠΟΡΙΚΩΝΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Β.Ε. - Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η - Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ..!

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΕΜΠΟΡΙΚΩΝΣΩΜΑΤΕ
ΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Β.Ε.ΕΑράτου 21, 1ος όροφος, Τ.Κ. 262 21 ΠΑΤΡΑΤΗΛ:2610-274.047 FAX:2610-275.778
Web: www.oebesna.gr
E-mail: oebesna1@otenet.gr
Αρ. Αρχείου: ΦΣ 001α/Β΄/5 Πάτρα 13/06/2018
Αρ. Πρωτοκ.: 288/2018

ΠΡΟΣ  Τα Σωματεία μέλη μας ΜΜΕ 


Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η   -   Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ τη συμμετοχή τηςΟμοσπονδίας μας στις κινητοποιήσεις  που έχουν ανακοινωθεί  από το Δήμο Πατρέων ΚΑΤΑ τηςΑνεργίας με σύνθημα: «ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ».   Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η συμμετοχή μας στις πορείες στις γειτονιές που οργανώνει οΔήμος  Πατρέων  την  Παρασκευή 15/6/2018, και ώρα 7μμ.  Αυτή  του  Νοτίου Διαμερίσματος  θαξεκινήσει από το τις Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρα και η άλλη του Αρκτικού Διαμερίσματος θαέχει αφετηρία  το Γήπεδο της Παναχαϊκής.  

Και οι δύο θα τερματίσουν στην Πλατεία Γεωργίου στις9μμ.   Επίσης αποφασίστηκε να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του Δήμου στη συγκέντρωση  στοΝότιο Πάρκο την Κυριακή 17/06/2018 και ώρα 8:30 το απόγευμα, όπου θα μιλήσει ο Δήμαρχος καιθα ακολουθήσει συναυλία .Καλούμε   τις   Διοικήσεις   των   Σωματείων   μας   να   ενημερώσουν   ΑΜΕΣΑ   τα   διοικητικά   τουςσυμβούλια   και   ΟΛΑ   τα   μέλη   τους,  ώστε   να   υπάρξει   μαζική   συμμετοχή   στις   2   παραπάνωκινητοποιήσεις, με σκοπό τη διεκδίκηση και την υλοποίηση μέτρων κατά της ανεργίας.

Για την ΟΕΒΕΣΝΑ

                         Ο Πρόεδρος                                  Ο Γεν. Γραμματέας
                 Παναγιώτης Σκέντζος                    Δημήτρης Νικολακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...