Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε - Πρόσκληση..!

Αρ. αρχείου: Φ018/Β1/9 Πάτρα 18/04/2018
Αρ. πρωτοκ: 165/2018
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε
Αράτου 21, 1ος όροφος, Τ.Κ. 262 21 ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ:2610-274.047 FAX:2610-275.778
E-mail: oebesna1@otenet.gr
Web site: www.oebesna.gr

ΠΡΟΣ:
Σωματεία-μέλη μας
Σωματεία κοινού ενδιαφέροντος
Ομοσπονδίες
ΜΜΕ
Κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία
===========================

Πρόσκληση

H Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών Εμπορικών Σωματείων Νομού Αχαΐας Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α και η οικονομική εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων», σας προσκαλούν να συμμετάσχετε σε εκδήλωση παρουσίασης της τουριστικής πλατφόρμας www.holidayemotions.com, που καλύπτει το σύνολο των αναγκών του σύγχρονου ταξιδιώτη με προορισμό την Ελλάδα. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 στις 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΟΕΒΕΣΝΑ, Αράτου 21 1ος όροφος Πάτρα. 
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν πρακτικοί τρόποι προβολής της περιοχής μας, με στόχο να γίνει διεθνής τουριστικός προορισμός και επίσης οι δυνατότητες επωφελούς συνεργασίας με τα μέλη πολλών Σωματείων της ΟΕΒΕΣΝΑ και άλλων ενδιαφερόμενων επαγγελματικών ομάδων. 

Πρέπει οι φορείς και οι επιχειρήσεις της περιοχής μας να οργανωθούμε και να κινητοποιηθούμε, ώστε να κατορθώσουμε να προβάλλουμε στο ευρύ κοινό τις άγνωστες ομορφιές της περιοχής μας με τα μοναδικά τουριστικά χαρακτηριστικά και τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα που μπορούν να την αναδείξουν σε έναν υπέροχο τουριστικό προορισμό που συνδυάζει αρμονικά το βουνό με τη θάλασσα, την φύση, τα ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία και τόσα ακόμα.

Ζητούμενο είναι να καταφέρουμε να δώσουμε με εναλλακτική ματιά μια ολοκληρωμένη πληροφόρηση σχετικά με τους παρόχους υπηρεσιών στους τομείς της διαμονής, της μετακίνησης, της διατροφής, της διασκέδασης, των δραστηριοτήτων, του shopping κ.λ.π. και να προβάλλουμε εν γένει τις επιχειρήσεις της περιοχής μας με καινοτόμες εφαρμογές και σύγχρονα μέσα. 

Πληροφορίες: ΟΕΒΕΣΝΑ: 2610-274.047.
Εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων»: 2610-620.574



Για το Δ.Σ.
                           -Ο-                                          -Ο-
                   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


         Παναγιώτης ΣΚΕΝΤΖΟΣ   Δημήτρης ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...