Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Ικανοποίηση οδηγών ταξί από τη συνάντηση με την Υπουργό Μεταφορών..!

Ικανοποίηση εξέφρασαν οι οδηγοί ταξί του αεροδρομίου Λάρνακας για τη συνάντηση που είχαν το απόγε
υμα με την Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων Βασιλική Αναστασιάδου.

Η συνάντηση με την Υπουργό διευθετήθηκε το πρωί ύστερα από την έναρξη της επ’ αόριστον απεργίας στην οποία κατήλθαν οι οδηγοί ταξί, ζητώντας ικανοποίηση των αιτημάτων τους τα οποία αφορούν τις νέες άδειες που δόθηκαν σε Shuttle buses για να κάνουν τη διαδρομή από το αεροδρόμιο Λάρνακας προς την Αγία Νάπα και τον Πρωταρά και αλλαγές που προωθούνται στους χώρους στάθμευσης των ταξί στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση η Υπουργός Βασιλική Αναστασιάδου ανέφερε ότι «είχαμε μια συνάντηση με τους εκπροσώπους των αστικών ταξί. Στο παρόν στάδιο έχουν άρει τα μέτρα για να συζητήσουν μαζί μας και μας έχουν υποβάλει τα αιτήματα τους».

Πρόσθεσε ότι «το ευχάριστο είναι πως (οι οδηγοί ταξί) δεν αντιτίθενται στη λειτουργία των επιβατικών shuttles που κάνουν τις ειδικές διαδρομές από το αεροδρόμιο. Εχουν όμως κάποια αιτήματα τα οποία εμείς θα μελετήσουμε σοβαρά, εσωτερικά με τους συνεργάτες του Υπουργείου, τους Λειτουργούς και τον Γενικό Διευθυντή και θα ξανασυναντηθούμε σε περίπου 3 εβδομάδες για να δούμε ποια θα είναι η περαιτέρω πορεία και η τοποθέτηση μας επί των αιτημάτων».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος των οδηγών ταξί του αεροδρομίου Λάρνακας Ομηρος Φανή είπε πως «συμφωνούμε να υπάρχουν λεωφορεία και γραμμές για να μπορεί να διαλέξει και να κινείται ο κόσμος, αλλά με κριτήρια. Στις τελευταίες άδειες που δόθηκαν για την ελεύθερη Αμμόχωστο και την Αγία Νάπα δεν υπάρχει κανένα κριτήριο, πως θα δουλεύουν, πόσα δρομολόγια και πόσες μέρες το χρόνο θα εργάζονται».

Πρόσθεσε πως τα λεωφορεία shuttle «θα δουλέψουν μόνο το καλοκαίρι που είναι η τουριστική σαιζόν και το χειμώνα θα τα καθηλώσουν. Εμείς θέλουμε να υπάρχουν κριτήρια όπως υπάρχουν για τη Λευκωσία και τη Λεμεσό».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Φανή είπε πως οι οδηγοί ταξί είναι «ικανοποιημένοι στο παρόν στάδιο από τη συνάντηση με την Υπουργό Μεταφορών. Θα δούμε σε τρεις εβδομάδες που θα έχουμε ξανά συνάντηση για τα θέμα των αιτημάτων μας» είπε και σημείωσε πως «ευελπιστούμε πως όλα θα πάνε καλά».


ΠΗΓΗ: http://dialogos.com.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...