Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

ΚΑΒΑΛΑ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ: Πληρώνονται τα μέλη του Eurotaxi..!

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής με παρέμβασή του στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ο πρόεδρος του συνεταιρισμ
ού EUROTAXI Καβάλας Μαργαρίτης Κατσίδης ενημέρωσε για ευχάριστα νέα. Μετά από αναμονή δύο και πλέον ετών τα μέλη του συνεταιρισμού πληρώνονται για τις μαθητικές μετακινήσεις ακόμη και από το έτος 2015.

Όπως είπε ο κ. Κατσίδης, έχει ήδη καταβληθεί το 30% των χρημάτων που οφείλονταν, τόνισε πως οι πληρωμές συνεχίζονται, αναγνώρισε ότι βοήθησαν οι ενέργειες που έγιναν εκ μέρους των αιρετών, με κυριότερη τη ψήφιση τροπολογίας από τη βουλή στο τέλος του 2016.  

Ο κ. Κατσίδης επανέλαβε ότι η μεταφορά των μαθητών μέσω και του καινούργιου διαγωνισμού εξελίσσεται με ασφάλεια και συνέπεια από τα ταξί των συνεταιρισμού, ευχήθηκε ωστόσο η πληρωμή των οφειλομένων να γίνεται έγκαιρα.

Με την ευκαιρία της χθεσινής παρουσίας στην Καβάλα του Γιάννη Ραγκούση, τον χαρακτήρισε ανεπιθύμητο. Θυμήθηκε την αναστάτωση που είχε προκαλέσει σε όλους τους ιδιοκτήτες ταξί ανά τη χώρα ενόσω ήταν υπουργός μεταφορών τον Αύγουστο του 2011. Τότε κι εξαιτίας του, σημείωσε ο κ. Κατσίδης, ήμασταν σε απεργία επί ένα εικοσαήμερο περίπου.

ΠΗΓΗ: https://www.proininews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...