Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Καταγγελία από το Σωματείο Ταξί Άγιοι Ανάργυροι.....!

Στιγμές ασυδοσίας -παράνοιας οργανωμένου εγκλήματος στο Ληξούρι. Καταπατήθηκε η συμφωνία που ίσ
χυε από το 2010 με τα ΚΤΕΛ-ΤΑΞΙ-ΔΗΜΟ, Ξενοδόχους για δύο δρομολόγια στο ΞΙ την ημέρα από το ΚΤΕΛ.  Κόπηκαν για δύο δρομολόγια ΚΤΕΛ στα χωριά της Παλικής και έγιναν και προς το ΞΙ.. 

Αυθαίρετα χωρίς συνεννόηση με κανέναν​ έγιναν σημεία και τέρατα… Ο αντιπεριφερειάρχης που επισκέφθηκε το σωματείο ταξί υπέγραψε και ομολόγησε χωρίς να γνωρίζει το θέμα.. δεσμεύτηκε για την άμεση επαναφορά στην προηγούμενη κατάσταση..

Όταν γυρίσαμε στο Ληξούρι μας ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι δεν γίνεται η κατάργηση δρομολογίου γιατί έχει υπογραφεί μέχρι 30/6/201?. Ο αποκλεισμός της Παλικής σε όλο του το μεγαλείο..Κομμένοι δρόμοι, ελάχιστοι τουρίστες, μονάχα ένα ΞΙ έχει μένει κ από αυτό τελειώσαμε κύριε αντιπεριφερειάρχης πάρε τα ταξί στην Περιφέρεια της Κεφαλονιάς..Κόψτε όλα τα δρομολόγια από το ΚΤΕΛ της Παλικής δώστε τους στα ξενοδοχεία,αφανειστε τα ταξί από την Παλική..

Δεν χρειάζονται, βάλε το ΚΤΕΛ επί 24ωρο στους Πετανους. Ισοπέδωσε ότι έχει απομεινει από το σεισμό…Απαιτούμε ενιαία έδρα ταξί Ν.ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ. Το αεροδρόμιο είναι Κεφαλονιά,τα λιμάνια είναι Κεφαλονιά…. Ζητάμε την επαναφορά στην προηγούμενη κατάσταση άμεσα εντός 24 ωρων…θα δικαιωθούμε με δυναμικές κινητοποίησης… Με εκτίμηση Σ. ΤΑΞΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΆΡΓΥΡΟΙ 

ΠΗΓΗ: www.inkefalonia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...