Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Εγνατία Οδός: Σταθμοί διοδίων σε όλες τις πύλες εισόδου/εξόδου προς Βορρά..!

Σε πιλοτική λειτουργία ήδη ο σταθμός διοδίων του Προμαχώνα - «Δεν μπορεί όλη η Ευρώπη να χρησιμοποιεί τα δίκτυά
μας -τα οποία τα έχει...
πληρώσει ο ελληνικός λαός σε μεγάλο βαθμό- και να μην πληρώνει κανένας τίποτα» δήλωσε ο πρόεδρος της Εγνατίας

Δεδομένη είναι η λειτουργία διοδίων στις εισόδους της χώρας, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Εγνατίας Απόστολο Αντωνούδη, ενώ το πρωί της Πέμπτης τέθηκε σε πιλοτική λειτουργία ο σταθμός διοδίων του Προμαχώνα.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM» είπε χαρακτηριστικά ότι «είναι κάτι το οποίο το οφείλουμε στη χώρα. Δεν μπορεί όλη η Ευρώπη να χρησιμοποιεί τα δίκτυά μας -τα οποία τα έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός σε μεγάλο βαθμό- και να μην πληρώνει κανένας τίποτα. Άρα στις εισόδους της χώρας να θεωρούμε δεδομένο ότι τα επόμενα χρόνια- όχι άμεσα, τους επόμενους μήνες- θα μπουν διόδια. Όπως στην Ιεροπηγή (Καστοριάς), στους Ευζώνους και στη Μέστη (Αλεξανδρούπολης)».

Ο κ. Αντωνούδης αναφέρθηκε και στον άξονα Ηγουμενίτσας- Αλεξανδρούπολης τονίζοντας ότι γίνεται προσπάθεια από την Εγνατία Α.Ε. για αναλογικότερη χρέωση, ενώ προανήγγειλε τη λειτουργία σταθμών διοδίων σε αυτό τον άξονα, όχι άμεσα αλλά ενδεχομένως μέσα στο 2017.

Διαβεβαίωσε ότι με τη σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων υπουργείων, τα 170 οχήματα που έχουν οι κάτοικοι της περιοχής του Προμαχώνα, θα έχουν κάρτα 20 ελεύθερων διελεύσεων το μήνα, ενώ οι εργαζόμενοι θα εφοδιαστούν με κάρτα για 40 ελεύθερες διελεύσεις.

στόσο, τα νέα διόδια έχουν προβληματίσει τους κατοίκους του Προμαχώνα και του Άγκιστρου, οι οποίοι έκαναν ειρηνική διαμαρτυρία.

Στο μεταξύ, τη θέση ότι από τη λειτουργία του νέου σταθμού διοδίων στον Προμαχώνα θα πληγούν σοβαρά οι κάτοικοι καθώς επιβαρύνεται η απρόσκοπτη πρόσβασή τους σε σημαντικές υπηρεσίες όπως το φαρμακείο, το βενζινάδικο ή το μίνι μάρκετ, εκφράζει, με ανακοίνωσή της, η παράταξη του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα.


ΠΗΓΗ: http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...