Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Ραγκούσης: "Η απελευθέρωση θα πραγματοποιηθεί"

Δημοσιεύτηκε 20/8/2011 Nooz.gr
  Δημόσια περιουσία χαρακτήρισε τις άδειες των ταξί ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά πως η απελευθέρωση του επαγγέλματος θα πραγματοποιηθεί.
  Σε συνέντευξή του στην "Καθημερινή της Κυριακής", ο υπουργός τονίζει πως η κυβέρνηση "θα κινδυνεύσει αν ολιγωρήσει ή συμβιβαστεί με συμφέροντα
και ομάδες πίεσης" και δηλώνει έτοιμος να συγκρουστεί με συντεχνιακά προνόμια.
  Εξηγεί δε πως είναι απαραίτητο να προχωρήσουν όλες οι δομικές αλλαγές, στέλνοντας το μήνυμα προς τους επικριτές του πως είναι αποφασισμένος να μην υποχωρήσει.   Αναφορικά με τις προτάσεις του, ο κ. Ραγκούσης επανέλαβε την πρόθεση της κυβέρνησης να δείξει μηδενική ανοχή στη φοροδιαφυγή και στην ιδιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και τονίζει πως η λύση που θα δοθεί "θα διασφαλίζει τη συνολική αναβάθμιση του επαγγέλματος τόσο στις συμβατικές του μορφές, όσο και στις νέες μορφές υπηρεσιών που έχει ανάγκη ο τουρισμός".
  Έθεσε επίσης ως βασικό στόχο την τόνωση της απασχόλησης με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης, δηλαδή ίσων ευκαιριών για όλους.
  Όπως επισημαίνει, η κατάσταση στην οικονομία παραμένει οριακή και αυτό που προέχει είναι η σταθεροποίησή της.
  "Πρέπει να σταματήσουμε κάθε ωραιοποίηση. Βρισκόμαστε σε οριακή κατάσταση και αυτό που απαιτείται είναι η σταθεροποίηση της οικονομίας. Μόνος δρόμος, ο ανήφορος των μεταρρυθμίσεων", συμπληρώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...