Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

H Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. εισέρχεται στην κοινοχρησία οχημάτων..!

Συνεργασία της Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. με την BrainBox Α.Ε., στην προσφορά υπηρεσιών διαμοιρασμού ηλεκτρικών οχημάτων.

κοινοχρησία οχημάτων, το λεγόμενο car sharing, δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό στην Ελλάδα, καθώς κάνει τα πρώτα του βήματα, όταν στην Ευρώπη το έχουν υιοθετήσει αρκετές πόλεις.



Ουσιαστικά, η κοινοχρησία οχημάτων, έγινε περισσότερο γνωστή με τα ηλεκτρικά πατίνια, τα οποία κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει μέσω μιας εφαρμογής, για να πάει από το ένα σημείο στο άλλο, με το αντίστοιχο αντίτιμο.

Η κοινοχρησία αυτοκίνητων βρίσκεται στα σπάργανα, πόσω μάλλον το car sharing ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. έχοντας στη φαρέτρα της το δημοφιλές ηλεκτρικό LEAF, ξεκίνησε συνεργασία με την Brainbox, όσον αφορά την πρωτοποριακή υπηρεσία eCarSharing.


Συνεργασία της Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. με την BrainBox Α.Ε., στην προσφορά υπηρεσιών διαμοιρασμού ηλεκτρικών οχημάτων

Κι αυτή η υπηρεσία λειτουργεί με την ειδική εφαρμογή (app), την οποία ο ενδιαφερόμενος χρήστης της υπηρεσίας NISSAN eCarSharing, για να έχει πρόσβαση σε ένα Nissan LEAF, θα πρέπει να την «κατεβάσει» στο smartphone και με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί να πραγματοποιεί κρατήσεις / μισθώσεις οχημάτων και on-line συναλλαγές με χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας.


Η εφαρμογή NISSAN eCarSharing, περιλαμβάνει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής κράτησης / ενοικίασης ενός οχήματος, On-line συναλλαγές με χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας, παρακράτηση εγγύησης και επιστροφή κατά την λήξη, ηλεκτρονικό κλείδωμα / ξεκλείδωμα του οχήματος και του κινητήρα, ηλεκτρονική δήλωση βλαβών ζημιών στο όχημα, Real-time ενημέρωση των πελατών αναφορικά με τη διαδρομή τους μέσω GPS, Real-time ενημέρωση του Κέντρου για την θέση του οχήματος και την κατάσταση του (επίπεδο μπαταρίας / αυτονομία), καθώς και άλλες δυνατότητες.


Κατά συνέπεια, όλα γίνονται μέσω smartphones, διευκολύνοντας τη διαχείριση του αυτοκινήτου, προσφέροντας παράλληλα μεγάλη ευελιξία χρόνου και επιτρέποντας στον χρήστη να έχει πρόσβαση στο αυτοκίνητο ανά πάσα στιγμή.

Έχοντας μεγάλη και πολύτιμη εμπειρία στις καινοτόμες υπηρεσίες κοινοχρησίας ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο, η Nissan προσανατολίζει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με βάση τις ανάγκες των χρηστών, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην αειφόρο ανάπτυξη της βιώσιμης κινητικότητας.

Στην Ελλάδα, η Nissan προσφέρει τα αμιγώς ηλεκτρικά Nissan LEAF, e-NV200 και e-Evalia, τα οποία μπορούν αποκτηθούν από ιδιώτες και επαγγελματίες (ταξί, αστικές διανομές κ.α.), με σημαντικά κίνητρα και οφέλη, στο πλαίσιο του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

Οσον αφορά στην BrainBox Α.Ε., δραστηριοποιείται στο χώρο των προηγμένων λύσεων στον κλάδο των έξυπνων εφαρμογών μικροκινητικότητας από το 2008, και είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, και τη νοτιοανατολική Ευρώπη, εταιρεία ανάπτυξης συστημάτων αυτόματης μίσθωσης ποδηλάτων (bikesharing) και μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ανάπτυξης εξειδικευμένων εφαρμογών λογισμικού για λύσεις machine to machine (M2M), διαθέτοντας ήδη διεθνή παρουσία και εξαγωγικό χαρακτήρα.

Επιπρόσθετα, η BrainBox ανέπτυξε το πρώτο σύστημα ecarsharing στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στην Αθήνα.

 ΠΗΓΗ: https://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...