Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Καμμένος: Στηρίζω Θύμιο Λυμπερόπουλο στην αγωγή της BEAT εναντίον του..!

Την στήριξή του προς τον πρόεδρο των αυτοκινητιστών ταξί Αττικής, Θύμιου Λυμπερόπουλου, δείχνει ο Πάνος Καμμένος, με ανάρτησή του στο twitter.

«Η προσπάθεια τρομοκράτησης του προέδρου Θύμιου Λυμπερόπουλου που όπως οφείλει υπερασπίζεται τους οδηγούς ΤΑΞΙ δεν μπορεί να περάσει σε μια δημοκρατική χώρα», γράφει o αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Άμυνας, με αφορμή την εκδίκαση αγωγής για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του προέδρου του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) από την BEAT. «Είμαι μαζί του τον στηρίζω μαζί με τους συναδέλφους του», καταλήγει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, στην ανάρτησή του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Από την πλευρά τους, οι οδηγοί ταξί απαντούν την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου με πανελλαδική στάση εργασίας στην αγωγή της BEAT που θα εκδικαστεί την ίδια ημέρα.  Ειδικότερα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΠΟΕΙΑΤΑ αναφέρει επίσης ότι τα μέλη της θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 9 πμ στα δικαστήρια της Ευελπίδων.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο δικαστήριο με την BEAT στις 8 Νοεμβρίου, θα είναι μεταξύ άλλων ο υπουργός Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης και ο γγ του υπουργείου Μεταφορών κ. Αθανάσιος Βούρδας, σε υπεράσπιση του κ. Θύμιου Λυμπερόπουλου.
Τα αιτήματα της απεργιακής κινητοποίησης και της συγκέντρωση της ΠΟΕΙΑΤΑ στην Ευελπίδων είναι:
  • Άμεση εφαρμογή του Ν.4530/18 και Ν.4446/16 και δράση από τις Ελεγκτικές Αρχές. Μόνο έτσι θα δημιουργηθούν συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού.
  • Άμεση πάταξη της υποκλοπής έργου από φορείς (Ι.Χ.) που δεν έχουν δικαίωμα επιβατικής μεταφοράς.
  • Άμεση προσαρμογή όλων των εταιρειών διαμεσολάβησης με το εθνικό νομοθετικό πλαίσιο που διέπει την αστική μεταφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...