Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Μύδροι Λυμπερόπουλου: Δεν αναγνωρίζω το κόμμα που στήριζα – Εξυπηρετεί μόνο συμφέροντα..!

Νέα σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, τόσο για την… αμέριστη στήριξή της στην UBER, όσο ωστόσο και για τη γενικ
ότερη ιδεολογική αποψίλωση που έχει υποστεί επί Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει ο παραδοσιακός συνδικαλιστής της ΝΔ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, με αφορμή την δικαστική έξωση της πολυεθνικής από την Μεγ Βρετανία, παραμονή της καταθεσης αναλογου ν/σ στην Βουλή, που βάζει ΣΤΟΠ στην άλωση και υποδούλωση του χώρου στην ιδια εταιρεία και εδώ στην Ελλάδα.



«Η Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε ότι δεν ήξερε πως η Uber ήταν σε δικαστική διαμάχη με την κυβέρνηση στην Μεγ Βρετανία και έβγαινε στα ραδιοφωνα και έλέγε , τι ωραία που είναι για έναν φοιτητή στην Αγγλία, να μπορεί να παίρνει με το αυτοκινητό του, μια διαδρομή, με χαμηλότερο κόμιστρο από τα ταξί και έτσι να συμπληρώνει το χαρτζηλίκι του, ενώ σπουδάζει! Τώρα που η Uber εκδιώχτηκε ακριβώς από την Αγγλία, πρέπει να “δαγκώθηκε” για την κοτσάνα της …» σημείωσε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ. Λυμπερόπουλος.

Ο Θυμιος Λυμπερόπουλος, αφού επιτέθηκε σφοδρά και στον Κωνστ Κυρανάκη, για τον οποιο είπε οτι «κάνει τα ραντεβού με την UBER στα γραφεία της ΝΔ», αλλά και στην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύα Καιλή, γιατί υποστηρίζει το εγχείρημα της πολυεθνικής στην Ελλάδα μαζί με Μπακογιάννη-Κυρανάκη, αναφέρθηκε στην σημερινή ΝΔ με σκληρά λόγια:

«Δεν αναγνωρίζω το κόμμα που υποστηριζα. Αυτη δεν ειναι η ΝΔ που ήξερα. Εχει διαγράψει από το λεξιλόγιό της τις λέξεις συνταξιούχος, μισθωτός, κοινωνία, έχει αναλάβει εργολαβικά την υπεράσπιση μόνων των συμφερόντων των επιχειρηματιών…», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος αναφέρθηκε στην εφαρμογή της UBER, λέγοντας οτι οπου εφαρμοστηκε, εχει ηδη πίσω της περιστατικά, ακόμα και βιαιοπραγίας, η και σεξουαλικών επιθέσεων, καθώς οι ιδιώτες που χρησιμοποιούν τα οχήματά τους ως ταξί, δεν μπορούν να ελεγχθούν, ενώ αναφέρθηκε και σε κίνδυνο «υποκλοπής» προσωπικών δεδομένων, από το λογισμικό που εφαρμόζεται!

«Το μοντέλο αυτό, εμποδίζει την δίκαιη φορολόγηση όλων των επαγγελματιών, σωστά και έτσι στην πραγματικότητα εμποδίζεται τελικά η μειωση της φορολογίας για τους αδύναμους, αλλά και τους δυνατούς, και η σωστή κατανομή των φορολογικων βαρών», επεσήμανε ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, που διευκρίνισε ότι το TAXI BEAT, είναι κάτι άλλο. «Εμείς δεν είμαστε εναντίον προσπαθειών όπως το Taxi BEAT» είπε και συμπλήρωσε «αντίθετα θα θέλαμε όχι ένα, αλλά πολλά TAXI BEAT στην Ελλάδα…»

ΠΗΓΗ: https://www.tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...