Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΤΡΙΠΟΛΗ - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ: Σε πρώτο πλάνο τα προβλήματα των οδηγών ταξί..!

Ανοιχτή σύσκεψη με τους εκπροσώπους συνεταιρισμών ταξί πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου στο δημαρχείο Τρίπολης προκειμένου να λυθούν
προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της Τρίπολης. Στη συνεδρίαση παρεβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ.Βόσνος και κ.Κακλαμάνος, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας κ. Θεοδωρακόπουλος και ο προϊστάμενος αρμόδιος κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του δήμου Τρίπολης κ. Μαρίνης.
Ο κ. Βόσνος ξεκινώντας η συνεδρίαση με τους μεμονωμένους επαγγελματίες και τις αντιπροσωπείες των Συνεταιρισμών θέλησε να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί και να δώσει όπου μπορεί λύσεις καθώς τα ταξί παίζουν σημαντικό ρόλο σε μια πόλη σαν την Τρίπολη.
Οι οδηγοί μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν βρισκόμενοι στη δρόμο καθημερινά. Μερικά από αυτά ήταν η δυσκολία πρόσβαση των ταξί και των πολιτών στο πεζοδρομημένο κέντρο και ζήτησαν την μερική πρόσβαση όπου απαιτείται γιατί όπως ανέφεραν υπάρχουν συμπολίτες που δυσκολεύονται στην μετακίνηση τους.
Επιπλέον η σηματοδότηση όπως προβλέπεται από το νόμο τέθηκε στο τραπέζι των συζητήσεων καθώς τα αυτοκίνητα αποκτούν προτεραιότητα όταν εισέρχονται στους χώρους στάθμευσης ανάλογα με  τη σειρά που έρχεται το καθένα. 




ΠΗΓΗ: http://www.arcadiaportal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...