Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Καταγγελία και μηνύσεις για φάμπρικα 11880 και ραδιοταξί..!

Μήνυση στην εταιρεία του 11880 και σε αυτοκινητιστή του Αγρινίου υπέβαλε ο πρόεδρος του Σωματείου Ραδιοταξί Αγρινίου, όταν διαπίστωσε ότι η εταιρία
είχε «σύμβαση» με συγκεκριμένα ταξί!
Στην Ελλάδα… τίποτε δεν μας κάνει εντύπωση. Έχουμε δει, άλλωστε, πράγματα και θάματα! Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιες καταστάσεις που είναι από μόνες τους εντυπωσιακές. 

Όπως, για παράδειγμα η τουλάχιστον περίεργη σύμπτωση που ο πρόεδρος του σωματείου ραδιοταξί Αγρινίου κ. Χρήστος Παπούλιας διαπίστωσε ότι συνέβαινε με την εταιρία του 11880 και συνάδελφό του αυτοκινητιστή, ο οποίος και όλως τυχαίως ήταν αυτός στον οποίο κατευθυνόταν οι πελάτες που δέχονταν την μέσω 11880 σύνδεση με το κινητό οδηγού ταξί, ώστε ταχέως να εξυπηρετηθούν.

Η μήνυση υπεβλήθη προ δύο εβδομάδων, αφού πρώτα ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του σωματείου έκαναν τη δική τους μικρή έρευνα, στην προσπάθειά τους να διασταυρώσουν αν οι πληροφορίες που είχαν φτάσει σ’ αυτούς είχαν βάση ή όχι. 

Και για να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα, όπως ο ίδιος ο κ. Παπούλιας επιβεβαιώνει στην «Συνείδηση», προσποιούμενοι τους πελάτες τηλεφώνησαν οι ίδιοι στο 11880 ζητώντας ταξί. Και δέχθηκαν να τους συνδέσει η εταιρία με το κινητό αυτοκινητιστή… που ήταν βεβαίως ο συγκεκριμένος. Το ίδιο συνέβη και στο δεύτερο τηλεφώνημα, το ίδιο και στο τρίτο… 

Σύμφωνα μάλιστα με τον πρόεδρο του Σωματείου, πρόκειται για αυτοκινητιστή που δεν είχε καν έδρα το Αγρίνιο, αλλά περιοχή αρκετά χιλιόμετρα μακριά απ’ την πόλη, οπότε η μήνυση εναντίον του αφορά και σε εγκατάλειψη έδρας. 

Ο κ. Παπούλιας αναφέρει ακόμη πως… δυστυχώς, σ’ αυτή την ιστορία πιθανότατα εμπλέκονται και άλλοι συνάδελφοί του, μέλη του σωματείου.

Όλα αυτά βέβαια είναι πλέον ευθύνη των αρμοδίων εισαγγελικών και δικαστικών αρχών να τα ερευνήσουν και να αποφανθούν. 

Σε ότι αφορά το 11880, ο κ. Παπούλιας είχε επικοινωνία, χωρίς όμως να προκύψει κάτι το συγκεκριμένο, αφού, όπως ο ίδιος επεσήμανε, ο διευθυντής παρέπεμπε στον προϊστάμενο και αυτός ξανά στο διευθυντή. 
Η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό και με ενδιαφέρον αναμένουμε την εξέλιξή της.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

http://www.agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...