Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ:Τρίκαλα: Απεργιακές κινητοποιήσεις ταξί..!

Οι ταξιτζήδες ξεκίνησαν πρώτοι τον απεργιακό αγώνα! Από το περασμένο 24ωρο πραγματοποιούν μονοήμερες επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις λόγω της
επικείμενης απελευθέρωσης -με 7θέσια και 9θέσια ταξί- του επαγγέλματός τους, «και μάλιστα χωρίς να προηγηθεί σχετική ενημέρωση!».
«Επαναλαμβάνεται, η ίδια θλιβερή ιστορία...
...του περσινού καλοκαιριού, που μας είχε βγάλει για μέρες στους δρόμους. Το ίδιο θέμα επανέρχεται με άλλον, πλάγιο τρόπο.

Οι αντιδράσεις της Ομοσπονδίας μας είναι μεγάλες. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα, όπως και πέρυσι, πιστεύοντας ότι, τελικά, θα δικαιωθούμε. Διότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας!…», δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Ραδιοταξί Τρικάλων κ. Θανάσης Τσιμοράγκας, έχοντας στο πλευρό του τον γενικό γραμματέα κ. Θωμά Παπακώστα.



Πηγή: trikalaola

Συνάντηση Κώστα Αγοραστού με τους Ταξιτζήδες των Τρικάλων

Σε απεργία βρίσκονται ξανά από χθες και οι Ταξιτζήδες των Τρικάλων που είδαν ότι το …πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στην Βουλή, περιλαμβάνει και θέμα με τις άδειες των Ταξί…

«Κατανοούμε την αντίδραση των ιδιοκτητών Ταξί για τις άδειες και αυτό που θέλουμε από την πλευρά μας ως Περιφέρεια Θεσσαλίας, είναι να υπάρχουν μεταφορές από τα Ταξί, μεταφορές ασφαλείς και να μην θίγεται ο κλάδος τους».

«Κάναμε πολυήμερη κινητοποίηση το καλοκαίρι και εμποδίσαμε την κυβέρνηση να μας …αφανίσει και τώρα αιφνιδιαστικά επιχειρεί το ίδιο. Θα μας βρει μπροστά της, όπως μας βρήκε και τότε, Το δίκιο είναι το μέρος μας», ανέφερε στον κ. Αγοραστό, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ραδιοταξί Τρικάλων Θανάσης Τσιμοράγκας.

http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...