Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α:ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ....!

Αγαπητοί συνάδελφοι Είχαμε προγραμματίσει την Τρίτη 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 24ωρη απεργία του κλάδου που πρωτοστατεί στους κοινωνικούς αγώνες για επιβίωση.


Όμως μετά Η απεργία αρχίζει στις 5 το πρωί της Δευτέρας και θα είναι επαναλαμβανόμενη . 

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ . Πρέπει να φωνάξουμε, να δείξουμε την αντίστασή μας , να το ακούσουν όλοι. Κυβέρνηση , Δανειστές, Ευρωπαίοι Εταίροι , Τρόικα , όλος ο πολιτικός κόσμος και κάθε αρμόδιος. 

Από το ένα αδιέξοδο πηγαίνουμε στο άλλο και πουθενά δεν φαίνεται φως στο τούνελ. Από την ανάπτυξη και την ελπίδα πάμε στο βυθό και στο γκρεμό, κάθε μέρα και πιο πολύ, όλοι μας. 

Η ψήφιση των μέτρων που έρχονται , φορολογικό , περικοπές μισθών , χαράτσια βάζουν ταφόπλακα σε ότι έχει απομείνει. Ο κλάδος βρίσκεται στο σημείο μηδέν. 

Οι ασφαλιστικές εισφορές σε ΟΑΕΕ και ΙΚΑ οφείλονται από όλους μας και συνεχώς διογκώνονται . 

Ζητήσαμε μείωση με προαιρετική επιλογή χαμηλής κλάσης από τον καθένα ,μείωση εισφορών ΙΚΑ, αλλά δεν απαντάει κανείς. Οι ασφαλιστικές εταιρείες συνεχώς ανεβάζουν τα ασφάλιστρα, με αποτέλεσμα να έχουμε τα αυτοκίνητά μας ανασφάλιστα με όποιους κινδύνους εμπεριέχει αυτή η κίνηση. 

Αδυνατούμε να πληρώσουμε 2000 ευρώ το χρόνο για ασφάλιση του αυτοκινήτου. Τα πάντα στα ύψη . 

Από το καλάθι της νοικοκυράς , μέχρι το νεράκι που πίνουμε και αντί για μειώσεις έχουμε συνεχώς και νέες ανατιμήσεις και νέα χαράτσια. 

Το κυνηγητό της τροχαίας και της δημοτικής αστυνομίας ανελέητο. Τα νέα μέτρα είναι το τέλος της κοινωνίας και ισοπεδώνουν ότι έχει απομένει . 

Αγαπητοί συνάδελφοι ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ στις 10: 30 το πρωί ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑ . 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Θύμιος Λυμπερόπουλος 

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  Κων/νος Δήμος

http://www.satataxi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...