Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ» - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012..!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
«Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ»
Αθ. Διάκου 12
Τ.Κ. 27200 Αμαλιάδα, Τηλ – Fax: 26220-23697
E-mail: taxiamaliadas@gmail.com

Α.Π.:23 Αμαλιάδα                                                    05 Νοεμβρίου 2012 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Τροπολογία Χατζηδάκη στο πολυνομοσχέδιο.

Συντριπτική απάντηση δώσαμε σήμερα 5 Νοέμβρη οι αυτοκινητιστές ταξί της Αμαλιάδας και της ευρύτερης περιοχής με την ΚΑΘΟΛΙΚΗ συμμετοχή μας στην Πανελλαδική κινητοποίηση του κλάδου που ξεκίνησε στις 5 το πρωί:

Απάντηση στην συγκυβέρνηση Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ που επιχειρεί να μας οδηγήσει ως πρόβατα προς σφαγή στην λαιμητόμο των ολιγοπωλίων.

Απάντηση στον νέο Υπουργό Μεταφορών και γνωστό νεοφιλελεύθερο ΚΑΜΙΚΑΖΙ Κωστή Χατζηδάκη ο οποίος χρησιμοποιώντας την τακτική του πλήρους αιφνιδιασμού, μιμούμενος προφανώς τον εκ των προκατόχων του κ. Ραγκούση, επιχειρεί – άκουσον άκουσον - να επιτρέψει στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, τουριστικά γραφεία, καθώς και επιχειρήσεις ενοικιάσεως αυτοκινήτων να εκτελούν το έργο της μεταφοράς και μάλιστα με Ι.Χ. αυτοκίνητα ακόμη και μηχανάκια, χωρίς κόμιστρο και να μισθώνουν αυτά τα οχήματα και με οδηγό. Επί της ουσίας, ο πολιτικός εκφραστής των συμφερόντων του ΣΕΤΕαποπειράται να εξαφανίσει από την αγορά ΕΜΑΣ που είμαστε οι κατεξοχήν επαγγελματίες μεταφορείς φυσικών προσώπων με οχήματα αρίστης ποιότητας, προς όφελος των μονοπωλιακών ξενοδοχειακών ΚΑΡΤΕΛ. Αν έτσι αντιλαμβάνονται την «ανταγωνιστικότητα της οικονομίας» οι προϊστάμενοι (Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης) του κ. Χατζηδάκη, τότε εμείς ρωτάμε: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ;

Απάντηση σε όσους σκεφτούν ότι δεν πρόκειται για ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ στον ΣΕΤΕ καθότι «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο».
Εξηγούμαστε: πριν 40 ημέρες πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ στην Αθήνα συνάντηση του Προεδρείου (της ΓΣΕΒΕΕ) με την ΤΡΟΙΚΑ. Μεταξύ των άλλων η συζήτηση έφτασε και στα ταξί. ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ότι η τρόικα ουδέποτε έθεσε «θέμα ταξί» ή θέμα εξυπηρέτησης των ξενοδόχων με Ι.Χ, αποκαλώντας μάλιστα την όλη συζήτηση «κακόβουλη σπέκουλα». Μιλάμε επομένως για ολοκάθαρο ΡΟΥΣΦΕΤΙ των Υπουργών Χατζηδάκη και Κεφαλογιάννη.

Απάντηση σε όλους αυτούς που δήθεν κόπτονται για την ανατροπή παλαιοκομματικών πρακτικών προκειμένου να «βαδίσει η χώρα την οδό της αναγέννησης». Είναι ολοφάνερο το νέο ήθος και ύφος της συγκυβέρνησης. Περιγράφεται με μια φράση: «ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ ΤΑΞΙ. ΖΗΤΩ Ο ΣΕΤΕ».

Και επειδή κάποιοι πιο ειδικοί στα οικονομικά από εμάς λένε μεγάλες αλήθειες, ας τους διαβάσουν τα Γκόλντεν μπόις (και γκερλς) της ελληνικής πολιτικής ελίτ. Κάτι θα διδαχτούν:http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_04/11/2012_500675Μεταξύ άλλων ο καθηγητής Β. Ράπανος αναφέρει: «…Δόθηκε μια ανόητη μάχη για να απελευθερωθούν τα ταξί, λες και θα μπορούσε να επιλυθεί το πρόβλημα της παραγωγικότητας, αν κυκλοφορούσαν εκατό επιπλέον ταξιτζήδες. Ενώ αυτό που εξ αρχής θα έπρεπε να κάνουμε είναι η εξυγίανση επαγγελμάτων που μειώνουν το κόστος μιας ιδιωτικής επιχείρησης ή και των πολιτών στις συναλλαγές τους…»!

Κατά τα λοιπά, συνεχίζουμε ακάθεκτοι τις κινητοποιήσεις μας μέχρι την τελική μας δικαίωση.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Νικόλαος Λουκόπουλος                      Διαμαντής Γιατράς


Για να αποθηκεύσετε το έγγραφο στο pc σας πατήστε στο Download 
http://spartitaxi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...