Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Για την πιάτσα των Ταξί στην 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Ξάνθης , συζητά στις 14.00 η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής..!

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής συνεδριάζει στις 2 μετά το μεσημέρι της Πέμπτης στο Δήμο Ξάνθης και πρόκειται να ασχοληθεί κυρίως με το ζήτημα των επιπλέον θέσεων
στάθμευσης που ζητούν οι επαγγελματίες των ΤΑΞΙ στην οδό 28ης Οκτωβρίου. Αναλυτικά τα θέματα:
ΘΕΜΑ 1ο : Τροποποίηση δρομολογίων αστικών λεωφορείων στην Π. Μορσίνη και στην περιοχή Νοσοκομείου. (εισηγητής: Τερζόγλου Μελέτης)
ΘΕΜΑ 2ο : Επανακαθορισμός των θέσεων  στάθμευσης στο τμήμα της 28ης Οκτωβρίου από την Κεντρική Πλατεία έως την οδό Τσιμισκή στην Ξάνθη. (εισηγητής: Τερζόγλου Μελέτης)
ΘΕΜΑ 3ο: Γνωμοδότηση για παραχώρηση επί πλέον χώρων στάθμευσης (πιάτσας) ΤΑΞΙ στην οδό 28ηςΟκτωβρίου στην Ξάνθη. (εισηγητές: Τερζόγλου Μελέτης)
ΘΕΜΑ 4ο: Σχετικά με τη χορήγηση άδειας επιχειρήσεων προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου στον ΤΑΧΗΡ ΟΜΕΡ του Ριτβάν, στην οδό Βενιζέλου 70 στην Ξάνθη. (εισηγήτρια: Καραμόσχου Ελένη)
ΘΕΜΑ 5ο: Προέλεγχος καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος της ΓΕΝΕΤΙΔΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑΣ- «Αναψυκτήριο-Καφέ Μπαρ» στον οικισμό Σταυρούπολης της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης. (εισηγητής: Αθανασιάδης Ιωάννης)
ΘΕΜΑ 6ο: Λήψη απόφασης για την κατάργηση άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών. (εισηγήτρια: Κοκκίνου Περιστέρα)
ΘΕΜΑ 7ο: Σχετικά με τη λήψη απόφασης για την Ανάκληση της Άδειας λειτουργίας κατ/τος ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ιδιοκτησίας του ΛΑΜΠΡΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του Πασχάλη  που βρίσκεται στη Δημ. Κοινότητα Κιμμερίων στην Ξάνθη. (εισηγήτρια: Γκαϊτατζή Ξανθή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...