Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ – ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ..!

Η απεργία του κλάδου δεν είναι πλέον μόνο δικαίωμα , δεν είναι μόνο υποχρέωση ,ούτε απλά επιτακτική ανάγκη .

Δεν πρέπει να είναι αντίσταση αλλά σφοδρή και αμείλικτη επίθεση . Η απεργία πρέπει να
είναι δικιά μας . 

Ούτε του Λυμπεροπουλου  ούτε κανενός άλλου αποτυχημένου διαπραγματευτή που γνώριζε το άρθρο Χατζηδάκη εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα και το απέκρυπτε δήθεν διαπραγματευόμενος , αλλά του  61 του 45 του 258 που από την Πέμπτη και μετά θα περάσει από την ημιαπασχόληση στην ανεργία 

Μας απαξίωσαν τις άδειες , το κεφάλαιο μας , μας εκμηδένισαν τις περιουσίες μας , τώρα μας αρπάζουν το μεταφορικό έργο και μας απαγορεύουν να συμμετέχουμε καν,  καθιστώντας μας μη ανταγωνιστικούς πλέον . 

Πρέπει όλοι να συμμετέχουμε χωρις κανένα ενδοιασμό .
Δεν πρέπει να βρούμε άλλοθι τις προσωπικές μας κόντρες αλλά και πικρίες από την στάση ορισμένων, που πραγματικά μπορεί να υπήρξε απαράδεκτη , ακόμα και ύποπτη. 

Αν χάσουμε την τελευταία μάχη ,χάνουμε τα πάντα .Δεν υπάρχει καμία προοπτική για το αυτοαπασχολούμενο .Αν αυτό το άρθρο γίνει Νόμος ,το σκαμνί έχει πλέον φύγει από τα πόδια μας και η θηλιά που μας πέρασε στο λαιμό  ο 4070 μας στραγγαλίζει σε τέσσερα δευτερόλεπτα . 

Πρέπει να συμμετέχουμε όλοι μαζί στον ύστατο αγώνα του κλάδου . Τώρα δεν πρέπει να λείψει κανείς . Και να μην σταματήσουμε εδώ . 

Πρέπει να απαιτήσουμε να αποσυρθεί το άρθρο άμεσα και να μην σταματήσουμε την απεργία αν δεν παγώσει και η διαδικασία αδειοδοτισης του εκτρώματος  Βοριδη . Αλλά παράλληλα πρέπει να απαιτήσουμε και από την δικιά μας τρόικα να σταματήσει να μας θεωρεί όλους ηλίθιους και χαϊβάνια .Να σταματήσει τα κομματικά παιχνίδια .

Να σταματήσει να προωθεί το επιχειρείν  μέσο του συνδικαλισμού (ένα από τα σημεία που όπως φαίνεται άρεσε στον Χατζηδάκη και δέχτηκε να το συμπεριλάβει στο άρθρο του) .

Να σεβαστεί επιτέλους  τα Σωματεία και τα Περιφερειακά συμβούλια και να πάψει να παίζει ύποπτα παιχνίδια .Οι αποφάσεις πρέπει να παίρνονται Συλλογικά .Πάψτε επιτέλους να παριστάνετε τους Θεούς  και τους σούπερ ήρωες και καλέστε μια Γενική Συνέλευση  όπως προβλέπει το καταστατικό αλλά και όπως θα έκανε κάθε σοβαρή ομοσπονδία που σέβεται τον εαυτό της αλλά και τα μέλη της .



Υ.Γ. Για να δούμε ,το Σωματείο που εσείς στηρίξατε(με σκοπό τον κατακερματισμό του μεγάλου Σωματείου Χαλκιδικής ) να δημιουργηθεί στον Νομό μου και αποτελείτε  ως επί το πλείστον από απεργοσπάστες της μεγάλης απεργίας  αυτή τη φορά θα συμμετέχει ; Αν δεν γνωρίζεται κύριε Λυμπερόπουλε  ,ρωτήστε τον βορειοελλαδίτη μέντορα τους και μεγαλοστέλεχος σας ε αλλά και στενού συνεργάτη της Ελληνίδας Μέρκελ όπως πρόσφατα αποκαλέσατε τον πρόεδρο του Σ.Ε.Τ.Ε. 




      Με τιμή
Δεληάγγελος Νίκος


http://taxihalkidiki.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...