Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Μαχαίρι και ταυτότητα στο μοιραίο ταξί..!

Η αστυνομία της Βικτωρίας συνεχίζει τις έρευνες για την πιστοποίηση της ταυτότητας του φονιά του ταξιτζή, Stephen Seymour, τα χαράματα της περασμένης
Τετάρτης.
Δυστυχώς, η κάμερα ασφαλείας του ταξί δεν κατέγραψε, λόγω τεχνικής βλάβης, εικόνες πριν και μετά το φονικό, δυσχεραίνοντας περισσότερο το ερευνητικό έργο της.
 Όμως, η αστυνομία βρήκε μέσα στο ταξί ένα μαχαίρι, το οποίο εξετάζει εξονυχιστικά, καθώς και πιστοποιητικά ταυτότητας ανδρός, που επίσης εξετάζει προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για πραγματικά πιστοποιητικά της ταυτότητας του δράστη ή αν είναι κλεμμένα.
 Η αστυνομία μελετά, ακόμη, νέα στοιχεία για τη διαδρομή που ακολούθησε ο έμπειρος Seymour κατά την τελευταία του κούρσα.
Υπενθυμίζουμε, ότι η άγρια δολοφονία του Seymour έλαβε χώρα στις 2.30 τα χαράματα της Τετάρτης στο Waverley. Μετά το φονικό, ο δράστης μπήκε στο ταξί και απομακρύνθηκε από τον τόπο του εγκλήματος.
Μερικά λεπτά αργότερα έπεσε πάνω σε κολώνα, κοντά στη Σχολή Αστυνομίας, στο  Μt. Waverley. To ταξί πήρε φωτιά από τη σύγκρουση και ο δράστης αποτεφρώθηκε.
Η αστυνομία καλεί όποιον έχει οποιαδήποτε πληροφορία να τηλεφωνήσει στην υπηρεσία Crime Stoppers στον αριθμό 1800 333 000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...